0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Femme Парфумована вода
1 677 грн
Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Femme Парфумована вода (тестер)
100ml
2 249 грн

Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Femme - небесно-блакитний, безтурботний, ніжний...

 



Це літо в компанії з Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Femme обіцяє бути напрочуд жіночним і запаморочливим! М'яка цитрусово-квіткова хмаринка огорне вас і зробить по-справжньому чарівною і бажаною, ви немов оповиті ніжністю і випромінюєте внутрішнє світло.

Цей рідкісний і настільки цінний ефект дарують вам акорди білих квітів та цитрусових плодів, мускусу та пудри, деревини та фруктів, свіжості та витонченої насолоди. Дивовижна прикраса для дівчат та жінок, яким подобається бути обсипаними компліментами, і водночас зберегти свій стиль та елегантність. Вони привертають увагу не епатажем, а витонченою простотою - саме такий ефект і подарує вам цей дивовижний парфум, який, за відгуками поціновувачів, перевершив навіть свого шедеврального попередника Light Blue, відомого усьому світу.



Історія аромату

 

«Світло-блакитний» - парфум, який підкорив мільйони сердець своєю чистотою, простотою та вишуканістю. І якщо ви теж цінуєте його красу, ваше кохання назавжди – саме так вирішили творці цього бестселера і продовжили у 2021 році чудову пару для Неї та для Нього: «Форевер» - Навіки!

Дует був презентований на тлі Середземного моря – прозора блакитність флаконів зливається у повній гармонії з відтінками води та неба, і наче розчиняється у них. Незрівнянна реклама не пыдводить очікування - парфум звучить навіть краще, ніж ви могли уявити у ваших фантазіях!

Над новою версією парфуму, що вже став сучасною класикою, працював чудовий сучасний майстер Олів'є Кресп (Olivier Cresp). Саме він створив флагманський парфум цієї колекції, що вийшов у 2001 році і став своєрідним символом нової епохи, а також відомий такими бестселерами як Angel Mugler, Ange ou Demon Givenchy, Noa Cacharel, CH Carolina Herrera, Elle Yves Saint Laurent, Blue Seduction

Купити Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Femme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду-легенди сучасної парфумерії.

 

Втілення літнього настрою


Якщо вам знайомий флагманський аромат Light Blue, ви, напевно, будете захоплені його новою варіацією. Якщо вам не вистачало у попереднику стійкості та жіночності – тепер ви будете просто у захваті!

Композиція огорне вас іскристою цитрусовою хмаринкою лимона та червоного апельсина, так пікантно доповнених соковитим та ароматним зеленим яблуком.

Потім ви захопитеся запаморочливим пахощами білих квітів та центральної теми – акорду апельсинової квітки – флердоранжу.

База подарує вам гарний шлейф та чуттєву насолоду завдяки повній гармонії найніжнішого білого мускусу, м'якого та теплого кашмерану та шляхетного кедра.

Вам, безперечно, варто купити Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Femme в інтернет-магазині La Grande, якщо любите першу версію цього твору: ви будете приємно здивовані та підкорені!