0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Mont Blanc Explorer Ultra Blue

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mont Blanc Explorer Ultra Blue Парфумована вода
45 грн
69 грн
Акція
-35%
Mont Blanc Explorer Ultra Blue Парфумована вода (тестер)
100ml
1 718 грн
2 070 грн
Акція
-17%
Mont Blanc Explorer Ultra Blue Дезодорант - стик
75ml
423 грн
564 грн
Акція
-25%
Mont Blanc Explorer Ultra Blue Набір (парфумована вода 100 мл + 7.5 мл + гель для душу 100 мл)
2 678 грн
3 150 грн
Акція
-15%
Mont Blanc Explorer Ultra Blue Гель для душа
Немає у наявності
Mont Blanc Explorer Ultra Blue Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 7.5 мл + дезодорант-стік 75 г)
Немає у наявності
Mont Blanc Explorer Ultra Blue Набір (парфумована вода 7,5 мл + крем для обличчя 30 мл + очищуючий гель 30 мл)
Немає у наявності

Mont Blanc Explorer Ultra Blue – глибини та висоти синього кольору

 



Культовий аромат Mont Blanc Explorer вийшов у чудовій довгоочікуваній літній версії Ultra Blue, яка просто приголомшливо звучить своїми морськими та фужерними, деревними та цитрусово-фруктовими, солоними та солодкими, акватичними та пряними акордами. Яскравий, соковитий, життєстверджуючий парфум цілком виправдовує свою назву – цього разу «Дослідник» відправляє вас на тропічний острів серед морських індигово-синіх вод і насичено-кобальтового неба.

Такий парфум буде просто чудовим влітку, якщо ви готові провести в подорожах - і навіть у мріях про них. Доповніть їм свої денні та вечірні образи – і ви зумієте створити собі імідж людини стильної, сучасної, романтичної, чия душа прагне подорожі і кличе в далекі країни, які так приємно відкривати для себе, розширюючи горизонти свого життя!



Історія аромату

 

Цьому німецькому бренду вже понад 100 років – він був заснований у 1906 році та названий на честь найвищої альпійської вершини – Монблана. Такий неймінг символізує найвищий престиж цієї парфумерії, її найвищу якість та недосяжну бездоганність.

Заслуговує на увагу і фірмовий дизайн – ідеальний циліндр, покритий зручним та стильним синім покриттям, яке дозволяє брати свій улюблений флакон у подорожі, як і пропонує назва.

Перший «Експлорер» з'явився у 2018 році, а його насичено-синій фланкер презентовано у 2021. Над новинкою працювало надзвичайно талановите тріо – парфумери Jordi Fernаndez, Olivier Pescheux та Antoine Maisondieu, які створили і флагманський Explorer, а також подарували світові Legend Montblanc та 1 Million Paco Rabanne (Олів'є Пешо), Marry Me Lanvin та Moschino Funny (Ентоні Мезондьє)

Придбати Mont Blanc Explorer Ultra Blue в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду., що асоціюється у нас із найвищою якістю.

 

Настрій – ультра-синій!


На відміну від першого видання «Експлорера», яке було дещо теплішим, цитрусово-пряним, зі шкіряними і деревними нюансами, нова версія зовсім інша – прохолодна, морська, яка відправляє нас в активну відпустку на узбережжя – вперед, на пошуки пригод!

Парфум відкривається терпкою цитрусовою нотою бергамота та барвистим фруктовим міксом екзотичних тропічних плодів, обсипаних іскорками рожевого перцю.

Потім вас охоплює прохолодна свіжість морських хвиль з їх солонуватим шармом, який надає нюанс сірої амбри.

Завершується звучання елегантним деревним акордом, прикрашеним мужнім шкіряним штрихом та колоритним акцентом пачулів з Індонезії.

Вам, безперечно, варто купити Mont Blanc Explorer Ultra Blue в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете провести цей літній сезон справді незабутньо! Цей синій флакон зручно взяти з собою в захоплюючу мандрівку, яка залишить неперевершені враження.