0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Creed Viking Cologne

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Creed Viking Cologne Парфумована вода
231 грн
Creed Viking Cologne Парфумована вода (тестер)
100ml
5 506 грн

Creed Viking Cologne – вітер із гірських вершин

 

Класично досконала, благородна парфумерія стародавнього британського будинку Creed , що надихає. завжди викликає захоплення, адже цією парфумерією протягом століть користувалися європейські правителі та знати. У наші дні нові видання династії Крід звучать гідно шедеврів минулих часів, але при цьому сучасно і так само харизматично. Яскравою ілюстрацією цього є парфум Viking Cologne – аромат, що символізує весняне пробудження природи, потужний потік свіжості, динамічних змін, оновлення та відродження.

Передати ці емоції ольфакторними фарбами парфумерам будинку Крід вдалося завдяки майстерному поєднанню фужерних та цитрусових, свіжо-пряних та деревних, лавандових та трав'яних акордів, що зливаються у мелодію перемоги над життєвими обставинами.

Відмінний вибір для всього теплого сезону - з весни і до кінця осені парфум стане вашим улюбленим денним аксесуаром, що підкреслює енергійність і зухвалість вашого характеру, що надає образу драйву і сили.

Трохи історії

 

Чудова парфума «Вікінг Колонь» була представлена будинком Крід у 2021 році як продовження флагманського видання «Вікінг» 2017 року. Вони увійшли до основної колекції бренду, який славиться своїми бездоганно якісними, продуманими, аристократичними ароматами вже кілька століть, що з 1760 року постачає парфумерію королівським дворам Англії та Європи.

Авторами композиції Creed Viking Cologne стали спадкові парфумери Крід – батько та син Олів'є та Ервін. Вони створили свій шедевр у фамільному замку у Фонтенбло, де знаходиться також лабораторія та фабрика для створення парфумів ручної роботи – унікальних видань, мати одне з яких означає долучитися до світової ольфакторної скарбниці.

Класичний флакон відомої брендової форми з фірмовим логотипом прикрашений зображенням корабля вікінгів - сміливих та сильних підкорювачів земель. Рекламний ролик аромату був записаний у мальовничій гірській місцевості, куди весняний вітер несе оновлення, зміни та життєву енергію – ось у чому символізм цього твору.

Елітарні парфуми будинку Крид представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Creed Viking Cologne ви зможете з комфортом та гарантованою справжністю.

 

Парфуми для справжніх вікінгів

Яскравий, сильний, наповнений енергією аромат стартує соковитим, іскристим акордом цитрусів – лимона, бергамоту та мандарину, приправлених пряним рожевим перцем. Такий активний і тонізуючий початок задасть настрій з ранку і до кінця дня, дозволивши наповнитися достатньою енергією для вирішення всіх завдань, що стоять перед вами, подолання всіх складнощів, що встають на шляху.

Благородство вашого образу буде ефектно підкреслено акордом лаванди, майстерно мікшованої з елегантною ментоловою геранню та запашним пряним поєднанням ароматних трав розмарину та шавлії, приправлених нюансом мускатного горіха.

Завершення твору захопить вас досконалістю деревної бази димно-землистого ветивера, кремового сандала та смолистого кедра, оповитих шармом смоли олібануму з чуттєвим фінальним штрихом почулі.