0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etat Libre D'Orange Exit the King

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etat Libre D'Orange Exit the King Парфумована вода
193 грн
Etat Libre D'Orange Exit the King Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Etat Libre D'Orange Exit the King: ваш вихід, Ваша Величність!



Неординарна, завжди інтригуюча парфумерія Etat Libre D'Orange в цьому випадку просто чудова: парфум Exit the King справді має королівську гідність! Це - ідеальний аксесуар для білої крохмальної сорочки і створення образу бездоганності, шику та чистоти.
Парфум вимагає відповідного образу, він сприяє прояву аристократизму і ідеально доповнить образ ефектного, імпозантного, шляхетного чоловіка, викликаючи загальне захоплення: саме так зустрічають королів!
Аромат просто зачаровує красою поєднання мильних і квіткових, мохових і трояндових, землистих і деревних, альдегідних і свіжих, мускусних і пачулевих акордів, що зливаються в урочисту мелодію, яка передує вашому виходу - він незмінно справляє особливе враження!



Історія створення


Бренд Etat Libre D'Orange був створений у 2006 році Етьєном Де Свардтом, вихідцем із бурських (голландських) колоній у Південній Африці. Захопившись парфумерією, він запросив до співпраці найкращих сучасних майстрів, надавши їм можливість творити без обмежень своєї креативності та фантазії, що привабило багатьох парфумерів. В результаті бренд яскраво стартував неординарними, харизматичними роботами, багато з яких розбили стереотипні уявлення про те, яким повинен бути сучасний парфум.
У портфоліо бренду налічується понад півсотні видань, багато з яких стали гучними хітами і можуть вважатися трендовими арт-об'єктами: серед них, безсумнівно, роботи Noel au Balcon і Putain des Palaces.
Одним із найбільш вражаючих, і в той же час найменш епатажних творів ELDO став парфум Exit the King («Вихід короля»), звучання якого не шокує, а, навпаки, захоплює своїм вишуканим класичним звучанням, зведеним в абсолют. Авторами видання стали парфумери Cecile Matton та Ralf Schwieger.
Вся колекція творів бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де з прем'єри можна купити Etat Libre D'Orange Exit the King та інші справжні бестселери марки.



Ефектний вихід короля!


Велично і з гідністю, з гордо піднятою головою, в сліпуче білому одязі ви пройдете повз захоплених людей, пахнувши істинно по-королівськи.
З перших же нот ви відчуєте сяйво чистоти, блискуче передані акцентами альдегідів, що іскряться, і бездоганними мильними нотами. Колориту цій прелюдії надають нюанси чуттєвого тілесного мускусу та харизматичного пряного перцю різних сортів.
Романтизм композиції ідеально переданий у центральному букеті, майстерно складеному зі свіжих ранкових троянд, запаморочливих гілочок жасмину та дзвінких кришталевих конвалій.
Завершується враження землистими, моховими, деревними тонами моху, пачулей і сандала, які ідеально підкреслюють мужність. Сексуальності та стійкості фіналу надає емоційний амброксан.
Якщо вам імпонує такий парадний, бездоганний, аристократичний стиль, вам неодмінно варто купити Etat Libre D'Orange Exit the King в інтернет-магазині La Grande - ви створите з ним саме той образ, який стане для багатьох недосяжною мрією!