0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yohji Yamamoto Unravel 07/14

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yohji Yamamoto Unravel 07/14 Парфумована вода (тестер)
1 290 грн
1 554 грн
Акція
-17%
Yohji Yamamoto Unravel 07/14 Парфумована вода
Немає у наявності

Yohji Yamamoto Unravel 07/14 - свіжий, легкий, чистий!

 



Мінімалістичний - але такий жіночний... Витончений і тонкий - але настільки чуттєвий .. Освіжаючий і легкий - але при цьому неймовірно комфортний - все це про новий твір знаменитого японського модного бренду Yohji Yamamoto - нереальному арматі Unravel 07/14! Він підкорює красою та гармонійністю поєднання цитрусових та пудрових, мускусних та деревних, альдегідних та фужерних, ірисових та бальзамічних, анімалістичних та пряних відтінків – просто феєрія смаку та витонченості.

Його ідеальна пора - з весни і до осені, а універсальний характер, гідна стійкість і характерна для японської парфумерії інтимність звучання неодмінно підкорять вас!



Історія аромату

 

Творець бренду Еджі Ямамото – стильний дизайнер та модельєр із Японії, який задає модні тренди усьому світу. Він заснував свою компанію у 1981 році, і спочатку займався лише виробництвом ліній одягу для чоловіків та жінок. Однак з кінця 90-х бренд почав випускати і парфумерію, адже цілісний образ просто неможливо уявити без неї. Парфуми Ямамото по-японськи лаконічні і витончені, в них завжди вгадується бездоганний смак, а його володарями завжди стають лише ті, хто вміє цінувати красу життя та найтонші її прояви.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – лаконічні прямокутні фіали з підписом-розчерком стиліста не сплутаєш на полицях парфумерних бутіків з іншими!

Саме так виглядає найвідоміша та найпопулярніша парфумерна колекція дизайнера - Yohji, в якій у 2021 році відбулися дві яскраві прем'єри – жіночий парфум Unravel 07/14 та чоловічий 21/38. Подібно до знаменитої Шанелі №5, видання були названі за номерами інгредієнтів, які в результаті і лягли в їх основу.

Концепція дуету – очищення, заперечення всього зайвого та непотрібного, осягнення своєю глибиною суті та істинного призначення – саме так перекладається назва парфумів, чия суть блискуче передана парфумерами у цій композиції.

Купити Yohji Yamamoto Unravel 07/14 в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що втілює японську культуру та витончені парфумерні традиції цієї країни.

 

Оголити свою сутність


Новинка отримала багато позитивних відгуків – хоча прем'єра пройшла зовсім недавно, її вже засипали компліментами на парфумерних форумах.

І справді, складно не потрапити під чари яскравого альдегідно-цитрусового акорду, де іскряться бергамот та мандарини на тлі співзвучної ним смоли елемі з її чарівним лимонним нюансом.

Запаморочливий, але ніжний серцевий акорд, де переплелися оксамитові тони ірисів, мереживна витонченість білих фрезій і тонкий аромат глоду.

Фінальне враження захоплює чуттєвим тяжінням невинного, але такого бажаного білого мускусу, чию чарівність підкреслює сіра амбра, що манить, і вершкова база сандалової деревини.

Прекрасний вибір в якості стильного подарунка: хочете справити враження – ідея купити Yohji Yamamoto Unravel 07/14 в інтернет-магазині La Grande для своєї обраниці буде просто чудовою!