0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge Парфумована вода
75 грн
Акція
Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge Парфумована вода (тестер)
80ml
3 194 грн
3 714 грн
Акція
-14%

Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge - червоний, яскравий, пристрасний!

 



Нова версія знаменитого Givenchy L'Interdit в 2021 році набула ще одного чудового втілення - Eau de Parfum Rouge! Яскравий східно-квітковий аромат заповнить собою весь простір, залишить запаморочливий шлейф – з таким парфумом вся увага буде прикута саме до вас, ви насолоджуватиметеся компліментами, сяятимете усмішкою, випромінюючи свою красу, адже ви можете бути абсолютно впевнені – ваша чарівність просто неймовірна! Парфум у насичено-червоному флаконі, наче дорогоцінний рубін, викликає захоплення з перших секунд. До нього неможливо залишитися байдужим – як і до його щасливої власниці! Вдихнувши переливи теплих прянощів і білих квітів, дерева та цитрусів, пачулів, пудри та бальзамічних смол, оточуючі втратять спокій назавжди, адже цей аромат із тих, що запам'ятовуються надовго!



Трохи історії

 

Парфум недарма носить таку інтригуючу назву - "Заборонений". Такий скарб має бути не для всіх, до того ж заборонений плід такий солодкий!

Вперше будинок Живанші подарував це задоволення своїм шанувальникам у 1957 році, це один із ранніх шедеврів даного модного дому – над ним працював сам Юбер Живанші за участю Френсіса Фаброна. У 1993 був представлений L' Interdit 2. У новому ж тисячолітті бренд повернув інтерес до свого бестселера, презентувавши його в 2003, а потім феєрично перезапустивши в 2018. Всього в цій колекції видано вже 13 творів – усіх відтінків жіночності, спокуси та мрії!

Над новинкою 2021 року працювало чудове тріо майстрів – Домінік Ропійон, Енн Фліпо та Фанні Баль. Дизайнери особливо постаралися зробити флакони справжнім витвором мистецтва – і візуально, і тактильно вони викликають захоплення! Насичено-червоний колір так і привертає увагу, закохуючи в себе з першого погляду – а вміст повністю відповідає яскравому, вражаючому оформленню.

Купити Givenchy L' Interdit Eau de Parfum Rouge в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Магія червоного



Композиція, присвячена полум'яним відтінкам пристрасті, накалу емоцій, темпераменту та красі - і транслює саме такий жіночий образ, вступаючи палким, харизматичним пряним акцентом імбиру та соковитою солодкою гіркуватістю червоного апельсина.

У «серці» твору запаморочливо пахнуть білі квіти: чуттєва, нескінченно жіночна тубероза, хвилюючий романтичний жасмин і листя піменто, що ефектно відтіняє квіти, вічнозеленого дерева з Домінікани – пряний акцент, в якому звучать відтінки кориці, перцю і гвоздики.

Завершується ця феєрія найкрасивішим фіналом, в якому солодко-пряне, чуттєве листя пачулей створює насичений східний колорит на багатогранній деревній підкладці із вершкового сандалу та землесто-димного, темно-шоколадного ветивера.

Якщо ви хочете, щоб вся увага була прикута тільки до вас, якщо ви маєте яскравий тип зовнішності, якому потрібна гідна оправа – вам неодмінно варто купити Givenchy L'Interdit Eau de Parfum Rouge в інтернет-магазині La Grande, щоб прикрасити свою колекцію справжньою коштовністю .