0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Guerlain Aqua Allegoria Nettare Di Sole

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole Туалетна вода
82 грн
Акція
Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole Туалетна вода (тестер)
125ml
2 710 грн
3 188 грн
Акція
-15%

Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole – пелюстки білих квітів у кришталево чистій воді.

 



Аромат літа, сонячного світла, щастя та безтурботності іскриться у цьому прозоро-бежевому флаконі. Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole, традиційно прикрашеному кришечкою у вигляді золотих сот. Він наповнює вас теплом і безтурботністю, відчуттям ніжної жіночності, хвилюючими спогадами про ті моменти, коли ви були беззастережно «на сьомому небі». Ефект досягається повною гармонією нот білих квітів та солодкого меду, цитрусів та акватики, альдегідної свіжості та тваринної привабливості. Це незрівнянне доповнення для романтичних весняних та літніх образів красивої мрійливої дівчини!



Історія аромату

 

Творцями аромату стали Тьєррі Вассер та Дельфін Джелк, які утворили чудовий творчий дует. Майстри відомі своїми приголомшливими попередніми роботами: Thierry Wasser багато років поспіль є головним парфумером будинку Герлен, який подарував світові понад 180 шедеврів цього бренду, а також видання зі світовим ім'ям, як Truth Calvin Klein, Dior Addict і Hypnоse Lancome.

Delphine Jelk володіє свіжим, креативним поглядом на ольфакторне мистецтво, що, безсумнівно, підвищує рівень новинок бренду. Вона створила для Герлен 24 твори – як із шедевральної колекції «Аква Алегорія», так і з інших культових лінійок: La Petite Robe Noire та Mon Guerlain.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: за традицією вони вкриті мереживною філігранною павутинкою сотів – символи бджілки з'явилися в марки Герлен, коли французький королівський дім у 19 столітті удостоїв їх такої відзнаки та призначив постачальником парфумерії імператриці Євгенії.

Купити Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що з 1828 року є зразком французького шику, стилю та чарівності.

 

Аромат, який зробить вас щасливою!


Парфум недарма асоціюється із сонячним днем у саду біля водоймища: у ньому використані відтінки акватики, сонця та флористичних нот, які створюють приголомшливу картину, унікальну у своїй м'якій гармонії.

Відкривається твір солодкими квітами апельсинових дерев – романтичними тонами флердоранжа, що недарма вважається символом чистоти та любові в усьому світі. Принадність білих пелюсток доповнює і свіжість прохолоди водних нот та тонізуючі цитрусові іскри калабрійського бергамоту.

Потім вступають сонячні ноти – тепла чарівність золотих променів, справжня квінтесенція літа. Ця тема прикрашена хвилюючими квітковими пахощами: тут в елегантному білому букеті зібрані магнолія, троянда і жасмин самбак.

Завершують враження солодкі переливи меду: це чудова, принадна гурманська база закохує назавжди!

Хочете зробити справді шикарний подарунок у французькому стилі? Вам, безперечно, варто купити Guerlain Aqua Allegoria Nettare di Sole в інтернет-магазині La Grande!