0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lm Parfums Ambre Boheme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

LM Parfums Ambre Boheme Парфумована вода
100ml
4 030 грн
LM Parfums Ambre Boheme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Lm Parfums Ambre Boheme - Аромат з іншої реальності ...

 

Французький нішевий бренд Lm Parfums представляє незрівнянний східний амброво-деревний парфум Ambre Boheme для справжніх поціновувачів чуттєвих насолод. Це універсальне видання, здатне прикрасити і чоловіків, і жінок, відкритих насолоді. Богемна атмосфера розкутих фантазій, бажань, які реалізуються, тільки-но виникнувши - все це диво творить чудова аура парфуму, що наповнює простір акордами дерева і амбри з ванільними, пудровими, мускусними, теплими.

Це шикарний осінньо-зимовий вечірній парфум, який візьме вас у чуттєвий полон назавжди - якщо познайомившись, ви вже не побажаєте з ним розлучитися!

Історія аромату

 

Перед вами один із нових творів унікального французького бренду, заснованого дизайнером Лораном Маццоне. Саме він є також і автором композицій, виявившись не лише талановитим модельєром, а й парфумером. І хоча бренду поки що трохи більше 10 років (вперше парфуми від Маццоне з'явилися в 2011 році), його потрфоліо вражає красою композицій та їх концептуальністю: кожне видання – немов особлива «ольфакторна історія».

Ambre Boheme була презентована у 2019-му у концентрації парфумованої води – вона продовжила вишукану White Label («Білу лінію») бренду, складену переважно прем'єрними виданнями: Patchouly Boh?me, Ambre Muscadin, O des Soupirs та Noire Gabardine, Vol d'Hirondel саме вони принесли популярність цій марці.

Заслуговує на увагу і фірмовий дизайн флаконів – лаконічний, елегантний у стилі розкішного дорогого мінімалізму. Такими фіали з ароматами стали після зміни дизайнерської концепції марки у 2017 році.

Купити Lm Parfums Ambre Boheme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція нішевого парфумерного будинку, що незмінно користується репутацією одного з найвишуканіших та елітарніших у Європі.

 

Квінтесенція чуттєвості

Композиція буквально зачаровує своїм принадним звучанням, яким можна насолоджуватися цілу вічність.

Як першу ноту парфумер використовував ароматний мускатний горіх з його солодко-деревними, теплими пряними відтінками. За ним вступає нота "серця" - незвичайна в парфумерії нагармота (ципреол) - рослина з пряно-солодким східним ароматом, здатним надати парфуму неповторний колорит.

Але головне задоволення чекає на вас у фіналі: немов у калейдоскопі, тут розкриваються нескінченні відтінки дерева, смол та афродизіаків. Елегантну деревну базу складають теплий кашмеран, що обволікає, пряно-димний глибокий вуд, вершковий сандал, смолистий кедр і гуаякове дерево з його квітковими нюансами. Цю основу чудово прикрашають карамельно-пряні боби тонка, чуттєві пачулі, найніжніша, повна чарівності ваніль.

Сексуальний магнетизм шлейфу дарують мускус і тепла амбра, що манить, а гур'юнський бальзам привносить особливий орієнтальний шарм.

Якщо вам потрібна парфум-насолода, парфум – занурення у світ чуттєвості, ідея купити Lm Parfums Ambre Boheme в інтернет-магазині La Grande буде просто геніальною!