0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Frapin Bois Blanc

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Frapin Bois Blanc Парфумована вода
2 984 грн
Frapin Bois Blanc Парфумована вода (тестер)
100ml
2 787 грн

Frapin Bois Blanc – вікова мудрість від самої природи

 

Нішевий парфумерний будинок Frapin майстерно втілює ідею єднання з природою, де ви жили. Навіть у мегаполісі, в центрі скла та бетону, свіжий вітер і шелест листя світлого лісу огорне вас разом з ароматом Bois Blanc . Він чудовий своїми м'якими, природними відтінками дерева з фужерними та амбровими, цитрусовими, пряними та мускусними акордами.

Ідеальний сезон для «Білого лісу» - ясні осінні дні, коли повітря кришталево чисте та наповнене теплими лісовими запахами. Це прекрасний чоловічий парфум – елегантний, красивий, світлий. Його виробники позиціонують його, втім, як унісекс-видання, і тому стильні, впевнені в собі жінки, які віддають перевагу природним ароматам у парфумерії, також можуть перейнятися його гармонійною досконалістю.

Трохи історії

 

Парфумерна колекція бренду вперше була представлена у 2007 році – новий бренд позиціонувався як зразок сучасної елегантності, і водночас – нішевої ексклюзивності.

Портфоліо марки налічує так багато видань, трохи менше двох десятків, проте кожне з них – немов рідкісний дорогоцінний камінь. До їхнього створення були запрошені прекрасні сучасні майстри з неординарним баченням ольфакторної краси.

Автором композиції Frapin Bois Blanc стала Анн-Софі Бехейгель (Anne-Sophie Behaghel), яка створила в 2014 році один з бестселерів колекції будинку Фрапін, деревно-пряний аромат Nevermore, а в 2020 році представила чудовий тандем - Bois Blan. Анн-Софі відома поціновувачам нішевої парфумерії також співпрацею з іншими брендами ексклюзивів - Atelier d'Artistes By Alexandre.J, Les Liquides Imaginaires та Mendittorosa.

Гарний флакон прикрашений кришкою з натурального дерева, що чудово гармонує з головною ідеєю твору – віковою мудрістю дерева, енергетикою світлого лісу.

Вся колекція видань Фрапіна представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Frapin Bois Blanc ви можете за лічені хвилини в режимі онлайн із гарантією справжності.

 

Чудовий білий ліс.

Композиція відкривається дуетом пряних нот розмарину та імбиру, яскраво аранжованих з цитрусовим тандемом гіркого апельсина та мандарину. Фоном цієї прелюдії служить камфорно-смолистий акцент евкаліпта.

У серці твору ви відчуєте справжню магію лісу, де благородний вірджинський кедр оповитий аурою трав'янисто-пряних тонів шавлії та соковитої, бархатисто-пудрової зелені фіалкового листя.

Деревна тема чудово реалізована і в базовому акорді, де витончений запах рідкої деревини гуаяка доповнений запашним хвойно-смолистим нюансом ялівцевої олії, чий шарм багаторазово посилений чарами молекули амброксану.

Якщо вам імпонує дерев'яний напрямок у парфумерії, вам неодмінно варто купити Frapin Bois Blanc в інтернет-магазині La Grande, щоб прикрасити свою колекцію.