0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Boucheron Serpent Boheme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Boucheron Serpent Boheme Парфумована вода (тестер)
90ml
1 734 грн
Boucheron Serpent Boheme Парфумована вода
1 327 грн

Boucheron Serpent Boheme – ваш особистий змій-спокусник!

 

Модний будинок Boucheron представляє аромат-спокуса, аромат-спокуса, привабливий і чарівний парфум Serpent Boheme , який зробить свою володарку такою бажаною! У цьому творі талановитою обіграно тему змії – символу влади природи над людиною, втілення небезпечної грації.

Ця ідеї чудово передана акцентами квітів та дерева, мускусу та цитрусів, фруктів та пудри, пачулів та амбри. Рельєф поверхні флакона імітує зміїну шкіру – приголомшливе ольфактне враження змінюється співзвучним йому тактильним: ви нюхаєте квінтесенцію спокуси і торкаєтеся символу спокуси, біблійному змію, що змусило жінку перейнятися чарами насолод.

Цей шипрово-квітковий парфум стане чудовим вибором для всього теплого сезону – ефектною прикрасою, яка буде секретом вашого природного шарму. Кожна жінка хотіла б мати свою власну ручну змію – символ небезпечного потягу, підвладного вашій волі: і ця фантазія стала реальністю завдяки парфумерами чудового бренду Бушерон!

Трохи історії

 

Ювелірний будинок Boucheron випустив свою знамениту колекцію Serpent Boheme прикрас із золота з діамантами у 1968 році. Багато разів протягом кількох десятків років вона змінювалася і перетворювалася, як і справжня змія, що оновлюється щорічно. Прекрасні дорогоцінні камені, що використовуються в цих виробах, завжди унікальні, і мати таку прикрасу престижно і респектабельно.

А у 2020 році були презентовані й парфуми, натхненні цими унікальними витворами мистецтва. Красивий флакон незвичайної форми на дотик нагадує зміїну шкіру, а всередині – спокуса! Втілила його в реальність талановита парфумер Енн Фліпо, що змішала фруктові та квіткові ноти з білим мускусом, що відрізняється витонченою сексуальністю.

Парфуми, присвячені хвилюючій темі змій, представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Boucheron Serpent Boheme ви можете за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Дорогоцінна спокуса Бушерон…

Композиція відкриває вам свої обійми соковитими дотиками фруктових нот – сонячного солодкого мандарину та запашної, із чарівною кислинкою чорної смородини.

Романтична квіткова тема розгортається у всій своїй красі в серцевому акорді. Тут переливаються всіма відтінками жіночності оксамитові турецькі троянди, трепетні пустельні троянди і чарівно-солодкий медовий жасмин самбак - запаморочливий букет, яким ви захочете насолоджуватися нескінченно!

У фіналі на вас чекає витончена насолода, яку вам подарують чуттєві переливи білого мускусу, аранжованого з ефектними нотами пачулей та лабдануму на вершково-дерев'яній базі сандалу.

Парфум радуватиме весь день, переливаючись відтінками та зберігаючи свою незмінну стійкість та шарм. Якщо ви волієте доповнювати свої ювелірні прикраси гідними їх дорогоцінними ароматами, ідеальною парою будуть парфуми та золоті вироби. Купити Boucheron Serpent Boheme – означає продемонструвати свій смак і статус, що б ви не придбали: коштовності або парфумерію з даної колекції.