0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Blanc Roland Garros for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Blanc Roland Garros For Him Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Blanc Roland Garros For Him



 

Атмосфера тенісного турніру Ролан Гаррос чудово передана у цій свіжій, темпераментній та енергійній унісекс-новинці відомого люксового бренду Lacoste «L.12.12 Eau de Parfum Blanc Roland Garros For Him». Вона є лімітованою варіацією знаменитого твору «Лакост Бланк», який зробив ім'я цієї марки у світі парфумерії. Парфум присвячений білій тенісній сорочці-поло, яку винайшов сам Рене Лакост – тенісист, який отримав прізвисько «Крокодил» за наполегливу, потужну гру. Тепер крокодильчики прикрашають кожен флакон із продукцією цієї модної та престижної марки, адресованої людям, які ведуть активний спосіб життя і не уявляють себе без спорту.

Новинка вважається більш витонченою та стильною, ніж її знаменита попередниця «Бланк» – вона привертає увагу ефектністю поєднання цитрусових та анісових, фужерних та м'яких пряних, свіжих зелених та витончених квіткових акордів. Це чудовий вибір на сезон весна-осінь, що ідеально доповнює ваші образи в прохолодному, свіжому повітрі.



Історія аромату


Творець бренду - французький тенісист Рене Лакост - заснував його в 1933 році, започаткувавши спершу виробництво тенісних сорочок у співдружності з текстильником Андре Жільє. Нова форма для тенісу змінила незручні традиційні сорочки із довгим рукавом, у яких спортсмени грали до ідеї Рене. Як це завжди буває з успішними брендами, Лакост згодом розширив сферу своїх інтересів, включивши до неї і парфумерію: перші видання були випущені в 1984 році, а зараз у портфоліо цього модного дому вже понад 60 ольфакторних творів.

Але до бізнес-кар'єри Рене Лакост встиг прожити й блискуче спортивне життя, також беручи участь у престижному французькому, а з 1925 року – і міжнародному тенісному турнірі «Ролан Гаррос», початок якого було покладено ще 1891 року. Звичайно, турнір не міг не знайти відображення у продукції модного бренду, створеного Лакостом.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – класичні обриси Chemise Lacoste (сорочки Лакоста) білого кольору прикрашені традиційним алігатором та монограмою з літер «R»&«G». Парфум названий на честь знаменитої «номерної» теніски, де зашифровано тип тканини, довжину рукава та номер моделі.

Придбати Lacoste Eau de Parfum Roland Garros For Him в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, який став для всього світу символом спортивної моди.

 

Енергія та стиль


Композиція відкривається яскравими, бадьорими, несолодкими цитрусами: тут звучить мікс лайма і грейпфрута, приправлений пряним акцентом зірчастого анісу.

Насичена свіжість зелені в серцевому акорді ефектно представлена нотами петрушки, евкаліпта та запашної мускатної шавлії.

Тема шавлії продовжена і у фіналі, де цей тонкий аромат поєднується з шляхетною деревною базою зі смолистого кедра та трохи димного ветиверу на основі з мінерального аспекту глини.

Вам, безумовно, варто купити Lacoste L.12.12 Eau de Parfum в інтернет-магазині La Grande, якщо ви тримаєте руку на пульсі великого спорту - і при цьому хочете виглядати свіжо і стильно.