0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire Tome 1 la Purete for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete for Her Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete for Her: так пахнуть хмари

 

Ніжний, чистий, наче ширяючий на крилах аромат Tome 1 La Purete for Her , створений нішевим модним будинком Zadig & Voltaire для найвитонченіших, воістину чарівних дівчат з мрій, підкорить не одне серце! Вам навіть не потрібно робити будь-яких зусиль, щоб залишити в серці чоловіка незабутній слід: достатньо посмішки та крапельки цього парфуму, щоб вас неможливо було забути. Він огортає, наче хмаркою, тонким ароматом, витканим із молочних і солодких, мигдальних та квіткових, мускусних та горіхових, деревних, фруктових та пудрових акордів. Магія цього запаху безсумнівна: складно сказати, які струнки душі він торкається своїми ніжними дотиками, але враження, створюване ним, унікально - це немов запах рідної, коханої, найніжнішої істоти, яка хочеться м'яко обійняти і не відпускати навіки! Кожної секунди він дарує насолоду, міняючись і переливаючись, наче біла пухнаста хмаринка в ясному небі – не пропустіть можливість милуватися ним стільки, скільки захочеться!

Трохи історії

 

Парфумерна історія бренду "Задіг і Вольтер" почалася в 2009 році з флагманського аромату цієї колекції - Tome 1 La Purete . Твір був присвячений історії занепалого ангела, що спустився на землю і що залишився тут в ореолі своїх білосніжних крил, які більше не можуть літати, але зберегли свою ангельську чудову природу.

Через три роки, в 2012, колекція поповнилася цілою плеядою чудових фланкерів. Емблемою, що лаконічно передає сюжет історії, прикрашені й абсолютно білі флакони жіночих версій парфумів.

Автором версії для Неї, чарівної композиції від Zadig & Voltaire "Tome 1 La Purete for Her", стала Наталі Лорсон - чудовий парфумер, славу якої принесли такі бестселери, як Encre Noire, Perles та Amethyst від Lalique, Donna Trussardi, Weekend for Women Bur та Angel Schlesser Essential.

Вся колекція «Том 1» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete for Her з гарантією справжності за найбільш демократичною ціною.

 

Ангела

Аромат небес та хмар, де літають ангели – унікальний та неповторний. Навряд чи нам, простим смертним, дозволено було б насолоджуватися ним, якби не магія парфумерії!

Ілюзія неземної краси майстерно створюється акордом ніжних квітів – африканського апельсинового кольору (флердоранжа) та хвилюючого півонії, чия свіжість доповнена тонізуючим іскристим соковитим акцентом цитрусу – бергамота.

Серцевий акорд захоплює делікатністю поєднання молочних та мигдальних нот, гармонійно доповнених солодкою зеленню бобів тонка та романтичним штрихом жасмину.

Завершується враження емоційним тяжінням мускусу на приємній основі гуаякового дерева.

Якщо вам імпонує ніжна, вишукана парфумерія нішевого сегменту – особливих ароматів для обраних поціновувачів, вам неодмінно варто купити Zadig & Voltaire Tome 1 La Purete for Her в інтернет-магазині La Grande!