0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Chrome Under the Pole

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Chrome Under the Pole Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Azzaro Chrome Under the Pole – свобода, сміливість та пристрасть до подорожей!

 

Якщо ви безстрашні, відкриті до нових пригод, цінуєте природу нашої планети як власний будинок, композиція Azzaro Chrome Under the Pole створено саме для вас! Вона стала результатом об'єднання зусиль модного будинку Аззаро та дослідницької підводної експедиції «Під полюсом», об'єктом інтересу яких є розширення діапазону можливостей людини в екстремальних умовах. Їх можна перевірити в експедиціях, але можна перейнятися цією атмосферою просто вдихнувши свіжий, повний драйву та енергії аромат Under the Pole , в якому ефектно змішані деревні та фужерні, цитрусові та квіткові, свіжі та пряні акорди.

Композиція створена у форматі туалетної води для весняно-літнього сезону. Це відмінний денний must have, в якому вам буде комфортно у будь-якій ситуації та у будь-якій локації – від офісу до стежки мандрівника. Неординарний, харизматичний аромат порадує сучасних героїв, яких не налякати будь-якими випробуваннями.

Трохи історії

 

Azzaro Chrome – легенда парфумерії для чоловіків. Вперше він був представлений у 1996 році, коли аромат був представлений парфумером Gerard Haury. Нова варіація, презентована в 2018 році, має дуже схожу формулу: хоча тут використані ті ж ноти, їхня мелодія інша: порівняно з більш цитрусовим флагманом, зараз на перший план виходить мужня деревна тема.

Ще одна важлива особливість нової версії – абсолютна відсутність спирту у формулі парфуму – замінено тут чистою водою. Це – данина екологічної ідеї проекту.

Флакон зберіг свою лаконічну квадратну форму, набувши більш насиченого яскраво-блакитного відтінку морської води зі стилізованим зображенням білого айсберга серед океану.

Вся колекція представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Azzaro Chrome Under the Pole за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Таємниці глибин

Формула аромату перегукується зі звучанням флагмана колекції, однак має свої оригінальні відмінності.

Композиція стартує насиченим, соковитим акордом цитрусів – тут переливаються калабрійський бергамот та лимон, неролі та ананас, доповнені інтригуючим нюансом пряного розмарину.

Чоловічий шарм ефектно підкреслюють квітковим тандемом жасмину та цикламену, красиво мікшованих з дубовим мохом та запашним коріандром.

Шикарна деревна база з кедра, сандалу та дубового моху у фіналі прикрашена ароматним спеціальним нюансом кардамону та солодким, привабливим штрихом бобів тонка. Магія мускусного тяжіння становить секрет приголомшливого магнетизму цього твору.

Якщо вам цікаво дослідити свої можливості – причому не тільки у подорожах та пригодах, але й у спілкуванні, рекомендуємо вам купити Azzaro Chrome Under the Pole в інтернет-магазині La Grande – та влаштувати цьому парфуму всебічний тест-драйв!