0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Precious Oud Mancera

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Precious Oud Парфумована вода
110 грн
150 грн
Акція
-27%
Mancera Precious Oud Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Mancera Precious Oud – дорогоцінний уд у вашій скарбниці

 

Вдове дерево з його глибокими, бальзамічно-смолистими, солодко-пряними божественними тонами недарма є улюбленою темою парфумерного будинку Mancera – адже східна традиція складання пахощів ставить саме цю деревину на перше місце в ієрархії ольфакторних нот. Вартість уда порівняна з ціною на золото - це дерево настільки ж рідкісне, як і чудово. У країнах Азії саме уд втілює собою чоловічу силу і міць, чуттєву привабливість - і в той же час цілісність характеру, харизматичність та експресію натури.

Не дивно, що одним із найкрасивіших і найефектніших парфумерних творів цього бренду стала композиція Precious Oud – розкішна східно-гурманська мелодія, складена з деревних акордів, прикрашених відтінками спокусливої солодощі та п'янкого солоду, пудрових квітів та ванілі, шкіри та теплих прянощів.

Це чудове доповнення респектабельного образу людини, яка досвідчено насолоджується кожною прекрасною миттю!

Трохи історії

 

Парфумерна композиція символізує собою емоційну експресію жіночої натури та приголомшливу силу чоловічої. Інь і янь з'єдналися тут у цьому золотистому флаконі, створивши дивовижний мікс, що втілює повну гармонію всіх сторін особистості харизматичних натур. Адже тільки таким людям – яскравим жінкам та впевненим чоловікам – підійде цей аромат, не ризикуючи затьмарити своїх власників.

Автором композиції Mancera Precious Oud став П'єр Монталь, засновник цього бренду, а дизайном флакона займалася його дочка Амелі Мансера – дизайнер та Муза майстра.

Твори будинку Мансера випускаються з 2008 року і налічують вже понад вісім десятків видань. Найцікавіші з них представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Mancera Precious Oud можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Вічні цінності…

Це класичний осінньо-зимовий вечірній парфум – дорогий і розкішний, насичений, щільний, надзвичайно емоційний та яскравий.

Він вступає виразним акордом лаоського уда з його гострим деревним запахом і ефектними фруктовими відтінками стиглих слив, смолисто-бальзамічними тонами – багатими та глибокими. Вступаючий за ним акцент віскі зігріває і сп'янює, дорога шкіра підкреслює респектабельність вашого образу, а бергамот - його вишуканість і шляхетність.

У серці композиції зосереджені її спокуси: солодкий десерт тірамісу прикрашений пудровими квітами фіалок і оксамитом пелюсток троянд, томністю запаморочливих магнолій і східним колоритом листя почувлі.

Завершується враження незрівнянною деревною базою, де кремовий сандал, смолистий кедр і дубовий мох прикрашені чуттєвим теплом амбри і ніжністю ванілі.

Якщо вам необхідно створити справді вражаючий, незабутній образ, що залишається в пам'яті та серці назавжди, немає кращого вибору, ніж купити Mancera Precious Oud в інтернет-магазині La Grande – цей парфум створений саме для таких яскравих ефектів!