0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zadig & voltaire This Is Us!

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zadig & Voltaire This Is Us! Туалетна вода
1 422 грн
1 713 грн
Акція
-17%
Zadig & Voltaire This Is Us! Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Zadig & Voltaire This Is Us!

 

Що подарувати закоханій парі, яка не хоче розлучатися на хвилину і готова на що завгодно, щоб насолоджуватися суспільством один одного нескінченно? Модний дім Zadig & Voltaire має чудову ідею щодо цього – ефектний дерево-східний парфум This Is Us ! Запах, властивий вам обом, дозволить відчувати присутність один одного весь день, навіть якщо ви далеко, а потім поринати в ауру бажаного аромату улюбленої «половинки», знову з'єднавшись.

Насолоджуйтесь химерними переливами ванільних та пудрових, деревних та мускусних, теплих пряних, бальзамічних та солодких акордів – і такою реалістичною присутністю один одного, де б ви не були!

Трохи історії

 

Продовження знаменитого дуету This Is Him & This Is Her, прем'єра яких відбулася з великим успіхом у 2016, з'явилося через чотири роки. У 2020 році вийшов парфум-унісекс, який адресований сучасним парам – харизматичним чоловікам та жінкам, здатним на неординарні вчинки та рішення, та їх яскравим, небанальним відносинам.

Автором композиції Zadig & Voltaire This Is Us! Стала талановита Матільда Біжу (Mathilde Bijaoui), яка раніше створила для бренду «Задіг і Вольтер» новинку з цієї колекції This Is Me – парфум для індивідуалістів.

Флакон прикрашений написами, що символізують цінності нового покоління: «Життя, кохання, рок, свобода» та девізи пари, якій підходить аромат: «Вічно молоді», «Щасливі разом». Безперечно, цей дизайн не менш неординарний, ніж сама аромат усередині!

І це не дивно, адже «Задіг і Вольтер» - один із найцікавіших сучасних будинків моди молодіжного спрямування. Вся колекція цього бренду представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де Zadig & Voltaire This Is Us! ви можете буквально за пару кліків, будучи впевненими у справжності всіх товарів.

 

Те, що нас об'єднує

Аромат здатний створити особливу спільність між закоханими, зв'язати їх воєдино переливами ніжної, спокусливої ванілі та кремово-вершкового сандалового дерева – дивовижний дует, який миттєво схиляє до себе.

Чуттєвість власників парфуму вміло підкреслена сексуальною нотою мускусу – яскравого природного афродизіаку, а східний колорит композиції надає ефектного акценту почуттів.

В цілому ця шикарна композиція залишає незабутнє враження завдяки своїй чудовій стійкості, красивому шлейфу і довгому звучанню, що переливається.

Якщо ви любите парфумерію східно-деревного спрямування, яка традиційно надзвичайно шикарна, вам неодмінно варто купити Zadig & Voltaire This Is Us! в інтернет-магазині La Grande! Ви можете придбати парфум як подарунок на весілля чи свято закоханої пари – аромат поєднує та надихає на те, щоб чудово провести час разом, чим би ви не займалися!