0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Hugo Boss Boss Alive Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hugo Boss Boss Alive Eau de Toilette Туалетна вода
78 грн
Hugo Boss Boss Alive Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
80ml
1 567 грн

Hugo Boss Bous Alive Eau de Toilette – аромат радості!

 



Модний дім Hugo Boss представляє нову версію свого недавнього бестселера Boss Alive: тепер твір вийшов у варіації Eau de Toilette, але вона зовсім не легша – це інший за звучанням та характером парфум, який обіцяє стати хітом весняно-літнього сезону-2021! На відміну від ванільної фруктово-коричної парфумованої води «Бос Елайв», що відкрила цю лінію в 2020 році, туалетна вода тонша, м'якша і з зовсім іншими акцентами: тут домінують соковиті цитруси і яблука, в «серці» переливаються чарівні жіночні квіти, а база притягує чарівністю деревних нот.

Прекрасне доповнення для будь-якого образу: туалетна вода «Елайв» буде доречною і в офісі, і на прогулянці, на побаченні і на зустрічі з подружками. Вона створює гарний настрій і дарує безліч приємних хвилин завдяки компліментам, які вона неодмінно заслужить, потішивши свою володарку.



Історія аромату

 

Парфумерія від модного дому Хьюго Босс вперше здобула визнання у 1985 році, хоча сам бренд заснований ще 1923-го. Вже кілька десятиліть поспіль він створює стильні тренди як для ділових жінок, так і для любительок бути красивими, доглянутими та бажаними день за днем, насолоджуючись маленькими радощами кожної миті. Саме для цього і була створена новинка 2021 року Boss Alive Eau de Toilette, над якою працювали дві талановиті жінки – Марі Саламань та Онорін Блан (Marie Salamagne та Honorine Blanc). Онорін – автор бестселерів Rumeur 2 Rose Lanvin, Scarlett Cacharel, Obsessed for Women Calvin Klein. Марі подарувала світу такі чудові твори, як Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain, Luna Nina Ricci та So Elixir Yves Rocher. А у співпраці жінки вже створили раніше справжній шедевр - Black Opium Yves Saint Laurent. Чи варто дивуватися, що й нове видання від Хьюго Босс вийшло таким вдалим?

Популярність новинки була зумовлена і гучним успіхом рекламної кампанії флагманської версії - # FeelAlive. Вона пройшла під слоганом "Новий дух жіночності" (The new spirit of feminity), і була представлена такими різними, але такими харизматичними актрисами: Еммою Робертс, Лорой Геррієр, Бруною Маркезіні та Хлоєю Беннет. Вони заявили нові стандарти для нашої сучасниці – такої натхненної та впевненої у собі!

 

Щастя простих моментів


Твір з перших секунд привертає до себе, освіжаючи цитрусовим дуетом мандарина і лимона, обдаючи соковитими бризками літніх яблук - під покровом жіночних магнолій.

У серцевому акорді вас підкорять проникливі пахощі жасмину сабмак та травневих троянд у поєднанні з пряною зеленню мускатної шавлії.

На завершення - захопитеся шляхетністю та шармом деревної бази, де з'єдналися ноти сандалу, кедра та моху.

Досконалу та просту форму флаконів з кришками під рожеве золото розробила Амелі Ріх – ювелір із Німеччини.

Якщо вам необхідний парфум, який буде наповнювати вас життям, роблячи значущим і красивим кожну мить, вам, безумовно, варто купити Hugo Boss Alive Eau de Toilette в інтернет-магазині La Grande!