0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Calvin Klein Eternity for Woman Eau Fresh

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Calvin Klein Eternity For Woman Eau Fresh Парфумована вода
59 грн
Calvin Klein Eternity For Woman Eau Fresh Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Calvin Klein Eternity For Woman Eau Fresh – свіжість почуттів

 

Один з найвідоміших парфумів будинку Calvin Klein , чудовий Eternity , знову повернувся в новому сезоні чарівною квітково-водною новинкою Eternity For Woman Eau Fresh , що втілює енергію та красу молодості. Немов крапелька ранкової роси на пелюстці квітки в саду, аромат переливається райдужними відтінками троянд та білих квітів, фруктів та цитрусів, акватичної свіжості та солодощі, пудровості та мускусу.

Таким ароматом напрочуд приємно огорнути себе перед побаченням, увійти в цю свіжу хмарку і летіти, окриленою, назустріч радісним подіями та чудовому настрою романтичного весняного чи безтурботного літнього дня!

Трохи історії

 

Вічна любов, історія якої почалася в 1988 році з прем'єри однойменного аромату, уособленням якого стала прекрасна Крісті Тарлінгтон. Через два роки вийшов чоловічий парний парфум, що доповнює його, обличчям рекламної кампанії якого став її чоловік, відомий сценарист і режисер, актор і кінопродюсер Едвард Бернс. Зоряна пара на багато десятиліть поспіль стала символом вічного кохання, і зуміла зберегти свої почуття досі, як зберіг свою популярність та аромат, постійно повертаючись до нас все в нових та нових образах. Так і з істинними почуттями – вони оновлюються, перетворюються і зберігають свою актуальність вічно.

Доказом цього є блискуча колекція Eternity - одна з найпопулярніших бренду.

У 2020 році вона поповнилася чудовою легкою літньою новинкою Calvin Klein Eternity For Woman Eau Fresh , авторами якої стали Олів'є Гільйотен та Соня Констан. Ніжність аромату відображена у пастельному відтінку вмісту флакона класичної форми.

Вся колекція « Вічність від Кельвіна Кляйна» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити буквально за пару хвилин з комфортною доставкою по всій Україні.

 

Весна вашої краси.

Цей квітково-акватичний аромат відкривається нам соковитими фруктовими тонами стиглої груші, іскристого цитрусового бергамота та пікантної ягідно-терпкої запашної чорної смородини.

У серці композиції пахне чарівний букет з хвилюючих садових квітів - півонії, троянди та жасмину. Їхня чарівна краса ідеально втілює вашу жіночність!

Прекрасна емоційна мускусно-амброва основа ефектно доповнена яскравим аспектом пачулей.

Вся композиція залишає відчуття свіжості та чистоти, молодості та легкості. Це ідеальний вибір для будь-якого весняного чи літнього дня, аромат-супутник у будь-якій ситуації, приємний та доречний аксесуар із розряду must have на кожен день, який ви захочете прикрасити гарним настроєм та компліментами.

Якщо вам імпонує таке романтичне змагання душі, вам варто купити Calvin Klein Eternity For Woman Eau Fresh в інтернет-магазині La Grande!