0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Moschino Toy 2 Bubble Gum

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Moschino Toy 2 Bubble Gum Туалетна вода
64 грн
Хіт
Moschino Toy 2 Bubble Gum Туалетна вода (тестер)
100ml
2 171 грн
Moschino Toy 2 Bubble Gum Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 50 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
2 407 грн
Moschino Toy 2 Bubble Gum Набір (туалетна вода 100 мл + мініатюра 10 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
3 353 грн
Moschino Toy 2 Bubble Gum Набор (туалетная вода 100 мл + миниатюра 5 мл + гель для душа 100 мл + лосьон для тела 100 мл)
Немає у наявності
Moschino Toy 2 Bubble Gum Набір (туалетна вода 100 мл + мініатюра 10 мл + лосьйон для тіла 100 мл + гель для душу 100 мл)
Немає у наявності
Moschino Toy 2 Bubble Gum Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Moschino Toy 2 Bubble Gum Гель для душу
Немає у наявності
Moschino Toy 2 Bubble Gum Набір (туалетна вода 30 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності

Moschino Toy 2 Bubble Gum: підніміть собі настрій!



 

Безтурботний та радісний, позитивний та абсолютно літній аромат безхмарних задоволень дарує вам Moschino Toy 2 Bubble Gum! Хто не пам'ятає цих дитячих радостей: жувальна гумка «Баббл Гам», яка пахне так солодко, передчуття радісної прогулянки з подружками в парку, легке плаття в квіточках, милий капелюшок – ви чарівні, а життя прекрасне!

Повторити цей яскравий калейдоскоп вражень і пережити їх знову вам допоможе ця чудова новинка, на яку просто неможливо не звернути увагу, нереально залишитися без водоспаду компліментів!

Адже як не захопитися цією фруктово-квітковою насолодою, цими тропічними нотками та бархатистою чарівністю рожевих пелюсток! Здавалося б - нічого складного, але краса - в простоті!



Історія аромату

 

Творець бренду Франко Москіно вперше заявив про себе у 1983 році, і з того часу це ім'я міцно увійшло світ високої, і водночас зрозумілої та доступної людям моди.

Стиль Москіно – епатажний, зухвалий, його продукція адресована насамперед тим, що молодий і відрізняється неординарністю стилю, мислення та способу життя.

Колекція «Ведмедиків» – кумедних флаконів у вигляді ведмежат-іграшок – насправді адресована зовсім не малюкам. Дорослі хлопці та дівчата із задоволенням користуються ароматами, які ніби повертають з дитинства своїм дизайном, а частково – і звучанням. Адже мало що може бути настільки ж приємним, аніж повернення до миті, коли щастя було таким яскравим і безпричинним!

Новинка лінії Toy версії 2021 року вийшла у яскравому рожевому відтінку – вона стала милою та зворушливою парою чоловічого видання 2019-го. Два інших парфуми в колекції створені в стилі унісекс, причому перший аромат був поміщений у флакон у вигляді справжнісінької плюшевої іграшки – м'якого ведмежа Teddy Bear.

Купити Moschino Toy 2 Bubble Gum в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас вже чекає ця новинка сезону – одна з найнезвичайніших і найкумедніших парфумерних прем'єр року!

 

Щастя рожевого кольору


Ця яскрава життєрадісна мелодія «Баббл Гам» починається нотами зацукрованих фруктів і блискучих іскристих цитрусів – лимона та гіркого апельсина.

Головна тема смачної жувальної гумки в центральному акорді прикрашена насолодою болгарських троянд та ніжністю квітів персикового дерева, пікантною соковитою феєрією персиків та чорниці, пряними розсипами кориці та імбиру.

У фіналі яскраву чуттєвість дарує нам дует амброксану і мускусу, що чарівною хмаринкою опускаються на деревну підкладку з кедра.

Вам, безумовно, варто купити Moschino Toy 2 Bubble Gum в інтернет-магазині La Grande, якщо вам хочеться підняти собі настрій або зробити приємне Тій Єдиній, яка в душі завжди залишається юною та радісною!