0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Terra Di Gioia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Terra di Gioia Парфумована вода
2 397 грн
Armani Terra di Gioia Парфумована вода (тестер)
3 156 грн

Armani Terra di Gioia – Земля Радості!

 



Бурштинові відтінки дюн і скель Середземномор'я зігріті влітку спекотним сонячним промінням. Вони глибоко ввібрали енергію світила, і тепер віддають своє тепло Всесвіту і всім, кому пощастило опинитися поряд. Оксамитовий, повний чарівності аромат Armani Terra di Gioia створює ілюзію теплого марева, що виходить від землі в спекотний літній день, коли повітря ніби тремтить і плавиться, пахнучи квітами, плодами та нагрітим деревом – усіма дарами щедрої землі.

Новий парфум налаштовує на сприйняття задоволень крізь призму квіткових та солодких, цитрусових та мускусних, фруктових та амбрових, деревних та мигдально-пудрових відтінків. Цей чудовий калейдоскоп літніх тонів знаходиться в повній гармонії і подарує її чарівність і вам!



Історія аромату

 

Над створенням цього твору працювали одразу три талановиті парфумери: Фабріс Пеллегрін, Наталі Лорсон та Онорін Бланк (Fabrice Pellegrin, Nathalie Lorson та Honorine Blanc). «Терра» стала гідною і колекції Acqua di Gioia, яка є гордістю будинку Армані і оновлюється щороку. Першим став "морський" парфум з ім'ям, яке можна перекласти як "Вода Радості" - він став справжнім трендом акватичного спрямування останніх років. За ним лінійку продовжила низка фланкерів, кожен з яких по-своєму прекрасний і присвячений своїй стихії. Найвідомішими та найпопулярнішими з них стали Air di Gioia та Sun di Gioia (2016), - на їх створення парфумерів надихнули пейзажі Середземномор'я з їхніми свіжими бризами та гарячим сонцем. Тему продовжили «Небеса» - чудова композиція Sky di Gioia (2017), рік 2019 подарував шанувальникам лінії Light di Gioia, а ще через рік був презентований чудовий «Океан Радості» - Ocean di Gioia (2020).

Купити Armani Terra di Gioia в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, що з 1975 року є уособленням італійської моди.

 

Теракота - колір землі та сонця


Новинка сезону 2021 втілює тепле узбережжя Mediterranean. Флакон виконаний у звичайному для колекції бездоганному обтічному дизайні та увінчаний кришкою, що нагадує шматочок пронизаного сонцем бурштину.

Стихія Землі, оспівана у цьому творі, обдаровує різноманітними плодами – щедрими дарами нашої планети. Композиція зустрічає нас солодкою та соковитою нотою груші, гармонійно доповненою співзвучним їй мандарином та більш терпким, спокійним цитрусом – бергамотом.

«Серце» твору огортає горіхово-лактонним ароматом квітучого мигдалю та хвилюючими переливами жасмину.

У фіналі мускус обгортає вас хвилею чуттєвості, а молекула Amberwood лише посилює це відчуття, зігріваючи при цьому теплими деревними тонами.

Якщо ви цінуєте колекцію Gioia , вам неодмінно слід звернути увагу на цю новинку та купити Armani Terra di Gioia в інтернет-магазині La Grande!