0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Xerjoff Casamorati 1888 Italica (2021)

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • x

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Xerjoff Casamorati 1888 Italica (2021) Парфумована вода
6 705 грн
7 797 грн
Акція
-14%
Xerjoff Casamorati 1888 Italica (2021) Парфумована вода (тестер)
100ml
5 664 грн
6 586 грн
Акція
-14%

Xerjoff Casamorati 1888 Italica (2021)



 

Модний дім Xerjoff випустив нову версію свого знаменитого видання Casamorati 1888 Italica. Нова Італіка 2021 року випуску підкорює красою та спокусливістю гурманської композиції, яка вабить солодкими та мигдальними, молочними та теплими пряними, ванільними та горіховими, пудровими та мускусними, фруктовими та карамельними відтінками.

Пафрюм – своєрідний антидепресант для осінньо-зимового сезону, який огорне вас теплою хмаринкою та зачарує назавжди! Це чудовий вибір для розкішного вечора, який ви збираєтесь присвятити насолодам –  квінтесенція поняття «задоволення» для справжніх гедоністів.



Історія аромату

 

Творець бренду Серджіо Момо – відомий італійський дизайнер. У 2004 році він створив власний парфумерний бренд, зробивши акцент на двох речах: якості продукції та вражаючій формі флаконів, в яку вона була упакована. Ці шикарні фіали з незвичайною золотавою кришкою, гербом та шовковою китицею можна з першого погляду відшукати на полицях парфбутиків.

У портфоліо бренду на сьогоднішній день вже понад 140 творів, і найінтригуючіші з них зібрані в колекцію Casamorati, початок якої було покладено в 2009 році. «Італіка» - одне з наибільш виразних та яскравих видань цієї лінії, що включає в себе творіння за мотивами секретів старовинних італійських парфумерів. Перша версія «Італіки» вийшла у 2016 році і одразу ж привернула до себе увагу любителів гурманських парфумів. Вона виявилася настільки вдалою, що в 2021 році бренд випустив другу версію, дуже схожу, але ще більш спокусливу. Над нею також працював Серджіо Момо – незмінний креативний директор та засновник бренду.

Купити Xerjoff Casamorati 1888 Italica (2021) в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція парфумерного дому, який чудово ілюструє поняття «ексклюзивна нішева парфумерія».

 

Солодке життя по-італійськи


Композиція відкриває свої обійми з мигдально-молочною чарівністю, прикрашеною пряним акцентом запашного дорогоцінного шафрану. Потім з'являється головна тема спокуси - незрівнянна солодка нота цукерки-іриса тоффі та бурбонської ванілі. Завершальним акордом стане чуттєвий акцент найніжнішого білого мускусу на деревно-вершковій основі сандалу.

Відмінність з першою версією 2016 року видання полягає у відсутності у фіналі ноти кедра та світлішого відтінку бордово-червоного флакона.

Багатий дизайн і чудовий гурманський характер твору робить його просто чудовим подарунком будь-кому – композиція адресована як чоловікам, так і жінкам.

Якщо ви шукаєте гарний вечірній парфум для найпривабливіших моментів - вам, безумовно, варто купити Xerjoff Casamorati 1888 Italica (2021) в інтернет-магазині La Grande!