0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Homme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Homme Парфумована вода
Немає у наявності
Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Homme Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Homme

 

Чудовий літній фланкер сучасного шедевра Dolce & Gabbana Light Blue з'явився якраз напередодні літнього сезону 2021 року. Акватично-деревна парфумована вода Forever pour Homme створює враження свіжого раннього ранку на морському узбережжі: тонізуючий грейпфрутовий фреш, вітерець, яскраве з перших променів сонце, бірюзове чисте море, що у самого горизонту зливається з небом у повній гармонії - безтурботна відпустка або чудові спогади про я!

Навіть флакон – сама досконалість: його відтінок точно передає колорит вод і небес Блакитного узбережжя Італії, масивна кришка надійно закриває флакон, а золотистий напис робить зовнішній вигляд дуже ефектним – чудова ідея для подарунка чоловікові будь-якого віку!

Цитрусові та озонові, фужерні та свіжо-пряні, деревні та мускусні тони – ідеальне рішення для чоловічого парфуму у спекотний сезон. Жінки однозначно звернуть увагу на такий аромат, а його власник позиціонує себе як людина з сучасним смаком.

Трохи історії

 

У світі, мабуть, немає цивілізованої людини, яка не чула б назви цього парфуму. Флагманська пара «Лайт Блю» з'явилася на початку 21 століття: у 2001 році була презентована жіноча версія, що миттєво стала хітом і досі є в топі найпопулярніших парфумів світу, а в 2007 вийшло і чоловіче видання. Пізніше всі новинки презентувалися відразу в тандемі: 2012 подарував нам версії Dreaming in Portofino для Неї і Living Stromboli для Нього, а за ними для сильної статі були запропоновані Discover Vulcano (2014), Swimming in Lipari (2015), Beauty of Capri ), Italian Zest (2018), Sun (2019) та Love is Love (2020).

Словом, ця колекція є барвистим подорожем узбережжям Середземного моря, де кожен куточок унікальний і чудовий – як і аромати, присвячені їм!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – витягнуті жіночі, об'ємні чоловічі – вони впізнавані та стильні: відмінні презенти чи прикраса особистої колекції.

Придбати Dolce & Gabbana Light Blue Forever pour Homme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Ваш лідер назавжди!

Версія 2021 року, за визнанням поціновувачів бренду, - одна з найвдаліших. Над нею працювала парфумер Шьямала Мезондьє (Shyamala Maisondieu), автор таких бестселерів як Velvet Orchid Tom Ford, Palo Santo Carner Barcelona та Id?le Lancome.

Парфум стартує яскравими цитрусовими бризками грейпфрута і бергамота, продовжуючи потім бархатистою та прохолодною ароматною зеленню листя фіалки та повітряними, свіжими озоновими нотами. У повній гармонії з цією чистотою та досконалістю звучить і фінал, де дерев'яна база з олії яванського ветивера доповнена пряною чуттєвістю почуттів та невинною красою привабливого білого мускусу.

Вам, безумовно, варто купити Dolce& Gabbana Light Blue Forever pour Homme в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете подарувати чоловікові справді відмінний аромат, який залишиться його фаворитом не один літній сезон!