0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escentric Molecules Molecule 01 Patchouli

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli

 

Модний бренд Escentric Molecules представляє приголомшливу новинку, що поєднала європейські парфумерні технології та вікові традиції складання східних пахощів. Molecule 01 + Patchouli – це гармонійне поєднання молекулярної парфумерії та традиційного для азіатських країн афродизіаку – ароматного листя пачулей, що є своєрідним орієнтальним символом.

Незважаючи на те, що в композиції переплетені лише дві ноти, вона звучить цілою палітрою акордів: чулевими та деревними, теплими пряними та землістими, бальзамічними та мускусними.

Це чудовий вибір для чоловіків і жінок, які бажають підкреслити унікальність своєї особистості, зробити акцент на власній харизмі і проявити індивідуальний смак, не схожий на «модні тренди» і традиційно «східні» парфуми, що набили оскому.

Історія аромату

 

Відмінною особливістю парфумерії цього бренду є здатність підкреслювати найкраще у своїх власниках та звучати на кожній людині по-особливому. Більш того, ваш улюблений парфум виявить себе по-різному в різну погоду та сезон. Інтрига робить їх мега-популярними, адже щоразу це своєрідна «рулетка» – як зазвучить цей твір?

Сказане повною мірою відноситься не тільки до першого парфуму «Ексцентричних молекул», що став бестселером « Molecule 01» , але й до всіх інших видань парфумерного будинку, створеного геніальним парфумером сучасності Гезою Шеном.

З моменту заснування в портфоліо бренду вийшло вже 18 творів, і останніми новинками, якими порадував своїх шанувальників Geza Schoen, є колекція М+. Вона є тріо, створене на основі легендарної «Молекули 01», з трьома найцікавішими акцентами – іриса, мандарина, а також пачулів, що втілюють східну чуттєвість.

Купити Escentric Molecules Molecule 01 + Patchouli в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки оригінальна парфумерія бренду, що диктує «моду нового тисячоліття» у світовій парфумерії.

 

Молекули елегантності та чуттєвості

Якщо ви знайомі з флагманським виданням цього бренду, то знаєте – перша «Молекула» найбільше нагадує своїм звучанням запах дорогого світлого дерева. Такий ефект забезпечується синтетичним з'єднанням Iso E Super із фантастично багатогранним звучанням.

Другим у цьому цікавому тандемі став аромат пачулів – рослини із заспокійливим, дуже приємним трав'янисто-фруктовим запахом, що втілює колорит Сходу. Недарма його відносять до феромонів – особливих речовин, які роблять свого власника максимально привабливим для протилежної статі! Якщо ви хочете досягти саме такого ефекту, вам, безумовно, варто купити Escentric Molecules Molecule 01+ Patchouli в інтернет-магазині La Grande!