0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Givenchy L'Interdit Edition Millesime

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Givenchy L'Interdit Edition Millesime Парфумована вода
3 004 грн
3 493 грн
Акція
-14%
Givenchy L'Interdit Edition Millesime Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Givenchy L'Interdit Edition Millesime - чари квітучих апельсинових дерев

 



У Єгипті навесні буває особлива пора, коли апельсинові гаї покриваються чудовою білою аурою - запашним флердоранжем (саме так називають квіти апельсинів). Парфумерний дім Givenchy присвятив цьому запаморочливому аромату новинку зі знаменитої колекції L' Interdit – витончене лімітоване видання Edition Millesime .

Ця квіткова мелодія була створена у східному стилі, вона наповнює простір неймовірними пахощами білих квітів та цитрусів, прянощів та мигдалю, деревини, свіжості та солодощі – чудове поєднання для тисячі компліментів!



Історія аромату

 

Назва Millesime у перекладі означає «Вінтаж», але звучить аромат абсолютно актуально. Парфумована вода присвячена запаху єгипетського жасмину – медово-солодкого, хвилюючого та романтичного. Щоб виготовити цей випуск, були використані квіти апельсинових дерев урожаю 2020 року, а презентація твору відбулася 2021 року, до весняно-літнього сезону, з яким армат неймовірно співзвучний.

Історія парфуму L' Interdit («Заборонений») розпочалася у 1957 році з виходом однойменних парфумів – справжнього витвору мистецтва! Потім у 1993 та 2003 році були презентовані ювілейні випуски – «реінкарнації» для любителів ретро-варіанту. Сучасна колекція з'явилася в 2018 році і мала запаморочливий успіх. Він надихнув парфумерів цього модного дому на продовження – всього за кілька років з'явилося сім фланкерів! Стильні округлі флакони зробили парфум пізнаваним на полицях усіх парф-бутиків світу.

Купити Givenchy L' Interdit Edition Millesime в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, історія якого була відкрита в далекому 1952 році, коли Юбер де Живанші презентував свою першу модну колекцію та відкрив власний бутік. Сьогодні ж дім Живанші – це ще й престижні фешенебельні окуляри, сумочки, різноманітні аксесуари, косметика – і, звичайно, люксова парфумерія!

 

Дивовижний вінтаж!


Урожай жасминових пелюсток у 2020 році був такий гарний, що, безумовно, заслуговує на відображення у ольфакторній композиції.

Вона відкривається чудовим ароматом соковитих гірких апельсинів у поєднанні із пряним темпераментом імбиру. Головна тема розкривається трохи пізніше, коли вступають ноти квітів апельсинових дерев - п'янкого флердоранжу. Його ефектно доповнюють ароматні переливи туберози та тонкі пахощі квітково-зелених цитрусових неролі.

Чудовим завершенням стане повний чарівності нюанс мигдального молочка у поєднанні зі східним колоритом пачулів та димно-шоколадно-деревними тонами ветиверу та чуттєвими чарами мускусу.

Ідея купити Givenchy L' Interdit Edition Millesime в інтернет-магазині La Grande – чудовий вибір, щоб підкреслити жіночність та відкрити для себе нові грані витонченої сексуальності цього сезону!