0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Azzaro Shine Azzaro

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Azzaro Shine Туалетна вода
Немає у наявності
Azzaro Shine Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Azzaro Shine Azzaro - магія сонячного світла

 

Чарівні аромати Azzaro завжди піднімають настрій, але особливо гарні у цього бренду композиції, що передають шарм Середземноморського узбережжя. Shine Azzaro – саме така туалетна вода, адже вона буквально переповнена сонячним сяйвом, іскриться та переливається деревними та цитрусовими, пісочними та пряними, фужерними, пудровими та мінеральними відтінками.

Це темпераментний парфум, що відрізняється експресивною енергетикою, для літніх днів, насичених подіями та пригодами. Аромат створений в унісекс-форматі та відмінно доповнить як чоловічі, так і жіночі образи. Він буде співзвучний подорожам до моря, він весь немов увібрав у себе запахи обласканого сонцем узбережжя, він переповнює простір світлом і теплом – насолоджуйтесь!

Трохи історії

 

У 2019 році будинок Аззаро представив яскраву літню колекцію Azzaro Splashes – це соковиті сплески енергії та позитиву, втілені у фужерних композиціях: деревно-цитрусової Shine («Сонячне сяйво»), фруктово-цитрусової Fun («Радість») та океану Море»).

Композиція «Сонячне світло» запрошує вас у дорогу за сонцем. Зустрічайте з ним світанки, вбирайте промені світила в ясний день, розслабляйтеся, милуючись умиротворюючим заходом сонця - ви будете в повній гармонії з природою в аурі «Сайшайн»! Композиція була натхненна пейзажами узбережжя Середземного моря, в ній знайшли відображення його чудові піщані пляжі, залиті потоком золотої сонячної енергії, яскравого світла та живлющого тепла.

Твір, хоч і відрізняється абсолютно сучасним мінімалістичним, природним звучанням, створений цілком у дусі Лоріса Аззаро, який у 1975 році заснував цей бренд: його характер вирізнявся таким самим гарячим темпераментом і випромінював оптимізм.

Циліндричний флакон пофарбований ефектним жовто-жовтогарячим відтінком, співзвучним настрою та суті самого парфуму.

Вся колекція Splashes представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Azzaro Shine Azzaro можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Світло та радість!

Саме ці емоції охоплюють вас, як тільки теплий аромат стосується вашої шкіри та волосся, немов сонячний промінь, що пестить тіло.

Композиція побудована на ефектному поєднанні трьох середземноморських нот, які ідеально передають тутешню атмосферу – настільки натуралістично, що вас охоплює цілковита ілюзія присутності на пляжі Французької Рів'єри.

Аромат цитрусових гаїв Лазурного берега втілений вам нотою калабрійського бергамота з його соковитим, трохи терпким благородним звучанням.

Його гармонійно доповнює тепла мінерально-пісочна нота, що пестить сприйняття.

Завершується враження смолистими хвойними тонами деревини кедра, нагрітого сонцем – саме такі світлі ліси ростуть на тутешніх берегах.

Якщо вам хочеться у відпустку прямо зараз - не відмовляйте собі в задоволенні і насолоджуйтесь моментом - для цього варто купити Azzaro Shine Azzaro в інтернет-магазині La Grande!