0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Victoria's Secret Tease Heartbreaker

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Victoria`s Secret Tease Heartbreaker Парфумована вода
50ml
1 633 грн

Victoria ' s Secret Tease Heartbreaker – розбивай серця ніжно !

 

Майстри спокуси з Victoria ` s Secret   створили чудову східно-квіткову композицію Tease Heartbreaker – легковажну, безтурботну, із настроєм флірту. Вона миттєво піднімає настрій та самооцінку, занурюючи у той дивовижний світ, де компліменти ллються водоспадом, очі сяють, щоки прикрашає ніжний рум'янець, а рухи витончені та легкі. Тут немає нічого навмисного, нічого фатального - романтика просто витає в повітрі і все відбувається само собою.

Якщо вам хочеться поринути в цю ауру, неодмінно спробуйте цей яскравий мікс ванільно-солодких, тропічних фруктових, квіткових, лактонних та акватичних переливів аромату, який чудово прикрасить дівчину весняним чи літнім днем.

Це відмінний вибір для побачень, чарівних моментів, пронизаних чуттєвістю, а також для тих годин, які ви присвячуєте задоволенням - шопінг, догляду за собою, прогулянкам, зустрічам з подругами. Насолоджуйтесь життям і не думайте ні про що!

Трохи історії

 

Засновник бренду Рой Реймонд любив цю легкість життя.

Зараз в асортименті бренду є сумки та аксесуари, косметика, одяг для плавання. А амбасадорами марки стали всім відомі «Ангели Victoria`s Secret », - супермоделі, які рекламують чудову білизну та парфумерію з кінця 90-х років минулого століття.

Композиція Tease Heartbreaker , що в перекладі означає «Зухвале серцеїдка», є однією з новинок ароматної колекції, вона була представлена в 2019 році як яскраве продовження колекції «Тіз».

Заслуговує на увагу і дизайн флаконів: їх рожевий колір – абсолютно дівочий, що символізує романтику та флірт.

Купити Victoria`s Secret Tease Heartbreaker в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього відомого на весь світ американського бренду .

 

Дражнити і спокушати!

Аромат вступає яскраво і принадно, спокушаючи тропічною насолодою рідкісних фруктів карамболу - освіжаючих, бадьорих, надзвичайно приємних.

Їм вторить серцевий акорд, у якому розквітає рожевий лотос – він дарує вам свою акватичну насолоду – прохолодну, вологу, ніжну.

Завершують враження повітряно-кремові збиті вершки – втілення легкості та спокуси! Їх солодощі чудово підкреслюють карамельно-пряні боби тонка, а ваніль надає цьому поєднанню особливої привабливості.

Така база дарує вам солодкий шлейф, що зводить з розуму - встояти перед ним просто неможливо!

Якщо вам потрібен аромат для запаморочливого роману - вам неодмінно варто купити Victoria`s Secret Tease Heartbreaker в інтернет-магазині La Grande!