0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Vilhelm Parfumerie Smoke Show

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Vilhelm Parfumerie Smoke Show Парфумована вода
6 335 грн

Vilhelm Parfumerie Smoke Show - Весь цей джаз!

 

Увечері в клубі димно і весело, чарівно звучить джаз, наповнюючи простір хвилюючими акордами джазменів, віртуозним злиттям саксофону і вокалу... Музика проникає у ваше тіло і кров, струмує по венах, кружляє голову, пропонуючи насолоджуватися життям! Американський парфумерний будинок Vilhelm Parfumerie майстерно відтворив цю димну, повну драйву ауру в красивій парфумерній воді Smoke Show , що наповнює простір навколо деревно-удовими, шкіряними, фужерними, землистими, пряними, димними, тваринними хвилями.

Це чудовий аксесуар для клубної вечірки, відпочинку у форматі «без краваток», релаксу на вікенд, який ви можете дозволити собі, створюючи собі респектабельний і при цьому розкутий імідж.

Історія аромату

 

У цьому парфумі чітко простежується слід двох найбільших захоплень творця бренду, Яна Вільгельма Альгрена: джаз і шкіра - його улюблені теми. До заснування парфумерного будинку Альгрен займався виготовленням шкіряних сумок, які він просочував пахощами – і тут чується просто чудова шкіряна тема з тих часів. Другий акорд із молодості відомого шведського дизайнера – джазовий, неймовірно емоційний, який зачаровує своєю експресією – він втілений хвилюючою димною темою.

Фантазії креативного директора блискуче реалізував парфумер Жером Епінетт (J?r?me Epinette), представивши «Димне шоу» у 2015 році – у числі дев'яти перших парфумів нового парфумерного будинку, що визначили його стрімкий успіх у світі моди.

Особливістю парфумерії від Вільгельма Альгрена є той факт, що він продає не просто аромати - мрії, емоції, надії вміщені в ці дивовижні флакони роботи П'єра Дінана, одного з топових дизайнерів б'юті-світу.

Придбати Vilhelm Parfumerie Smoke Show в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас лише оригінальну парфумерію цього ексклюзивного бренду зі США, де креативний швед Вільгельм Альгрен досягнув світового успіху.

 

Димне шоу під звуки soul…

Композиція зустрічає нас благородним пряним акцентом шафрану – найдорожчої спеції світу, яку виготовляють із рідкісних високогірних крокусів. Темпераменту до цієї прелюдії додасть яскравий нюанс рожевого перцю, позиціонуючи володарів аромату людьми дуже харизматичними.

У «серці» твору звучить яскрава, домінантна нота розкішної шкіри, м'якість та шарм якої надасть чарівну рожеву олію.

Завершує враження багатоплановий дерев'яний акорд, де елегантний смолистий кедр переплітається з димним, трохи землістим, трохи солодким ветівером, і головним акцентом парфумованої води – дорогоцінним вдовим деревом, глибоким, солодко-шкіряним та пряним.

Якщо вам подобаються парфуми з характером, які приємно не лише вдихати, а й аналізувати, вникати в суть, пропускати через призму власної особистості – вам неодмінно варто купити Vilhelm Parfumerie Smoke Show в інтернет-магазині La Grande!