0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Vilhelm Parfumerie Morning Chess

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Vilhelm Parfumerie Morning Chess Парфумована вода
8 010 грн
Vilhelm Parfumerie Morning Chess Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Vilhelm Parfumerie Morning Chess – краса повільного літнього ранку

 

Жити красиво – означає тішити себе вишуканими, витонченими моментами, проводячи свої дні без поспіху, обмірковуючи всі події та глибоко їх проживаючи. Саме на такий лад налаштовує нас аромат парфумованої води Morning Chess від елітного американського бренду Vilhelm Parfumerie . «Ранкові шахи» - шикарний шкіряний парфум з яскравими, свіжими зеленими та цитрусовими, деревними та фужерними, тваринами та бальзамічними, пачулевими, амбровими та пряними акордами.

Парфум актуальний протягом усього теплого сезону - з ранньої весни і до самої осені він буде вашим улюбленим аксесуаром, що створює імідж людини інтелектуальної, глибокої, інтелігентної - і при цьому респектабельного, володаря шикарного смаку і вміє жити так, щоб кожну мить!

Історія аромату

 

Усі парфумерні твори Яна Вільгельма Альгрена навіяні спогадами про чудові моменти минулого чи натхненні його сучасними подорожами та переживаннями – ось чому вони такі неординарні, емоційні та начебто «живі». Свою історію має і аромат "Ранкові шахи", натхненням для створення якого послужили "картинки з дитинства" парфумера, коли ясні літні дні його починалися в діду діді в Скандинавії за шаховими партіями. Повітря було чисте і кришталево свіже, наповнене ароматами зелені свіжоскошеної трави, а в бібліотеці стояв аромат дорогої шкіри диванів і крісел - шляхетний і розкішний.

Флакони у вінтажному стилі посилюють аристократичне враження від парфуму. Видання було представлено у 2015 році та створено у стилі унісекс, гармонійно доповнюючи як чоловічі, так і жіночі образи.

Купити Vilhelm Parfumerie Morning Chess в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього нішевого бренду зі США, який стрімко завоював позиції на парфумерному Олімпі завдяки унікальній концепції та найвищій якості, а також талановитій роботі головного парфумера марки – Жерома Епінетта.

 

Тонка краса шведських пейзажів

Захоплення перед атмосферою узбережжя Швеції майстерно вдалося передати відтінками

Терпкою цитрусово-деревної свіжості бергамота, що втілює благородство та вишуканість.

Центральною нотою твору є шкіра – розкішний акцент з тваринною чарівною магією, що позиціонує вас як людину елегантну, глибоку, несхожу на інших.

Враження ще більше посилюється у фіналі, коли вступають чуттєві тони теплої чорної амбри та орієнтальних колоритних почуттів – цей дует створює шлейф, який робить своїх володарів бажаними та неординарними.

Якщо вам імпонує філософське ставлення до життя, ви здатні споглядати її красу, зберігаючи свіжість мислення та яскравість уяви, ідея Vilhelm Parfumerie Morning Chess в інтернет-магазині La Grande вам неодмінно сподобається!