0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Vilhelm Parfumerie Moon Carnival

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Vilhelm Parfumerie Moon Carnival Парфумована вода
Немає у наявності
Vilhelm Parfumerie Moon Carnival Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Vilhelm Parfumerie Moon Карнівал - Запрошення на місячний танець!

 

Одну з найромантичніших сучасних історій про кохання розповів нам нішевий парфумерний будинок Vilhelm Parfumerie , втіливши її в орієнтально-гурманській композиції Moon Carnival , прекрасною і хвилюючою, немов східна казка. Мелодія, складена з солодких нот білих квітів і ванілі з пудровими та лактонними тонами, ллється ніжно та плавно, жіночно та мрійливо.

Аромат навіює мрії про кохання, про ідеальні відносини, які бувають лише уві сні – і наяву, якщо навколо вас пливе ця ніжна запашна хмарка. «Місячний карнавал» - дивовижна прикраса для побачень, інтимних моментів, романтичних ситуацій та просто часу, який ви хочете провести красиво та насолодитися кожною миттю.

Історія аромату

 

Легенда говорить, що в далекому Ріо-да-Жанейро жила якось романтична і цілеспрямована людина, пристрасно закохана в прекрасну танцівницю. Дівчина любила білі квіти, і з особливою ніжністю ставилася до тубероз - символу жіночності, спокусливості і витонченої чуттєвості.

Щоб заслужити прихильність коханої, сучасний Ромео залишив рідне місто і вирушив подорожувати по всьому світу, щоб у різних куточках планети відшукати найкрасивіші та запашні квіти туберози та прикрасити ними Місяць. Йому вдалося неможливе: сім ночей Місяць світився чарівним білим сяйвом і випромінював п'янкий, солодкий і важкий аромат туберози. Прекрасна танцівниця відповіла взаємністю чоловікові, що так приголомшливо доказав їй своє кохання, і з тих пір на честь цієї чудової легенди щороку в період цвітіння тубероз у Ріо влаштовують карнавал. Цілий тиждень люди святкують торжество кохання, і ця феєрія присвячена закоханим і тим неможливим вчинкам, на які здатні люди, які мають справжні почуття.

Цією дивовижною легендою надихнувся Ян Вільгельм Альгрен, засновник бренду Vilhelm Parfumerie , і у співдружності з Жеромом Епінеттом створив чарівний квітковий аромат «Місячний карнавал», презентувавши його у 2018 році. Красу твору наголошує і на вишуканості флаконів роботи знаменитого дизайнера П'єра Дінана, який вибрав для них вінтажний стиль під кришталь.

Купити Vilhelm Parfumerie Moon Carnival в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього ексклюзивного американського бренду.

 

Парфуми для феєричних моментів!

Щоб передати романтичний настрій твору, було використано повітряну та ніжну рожеву фрезію, прикрашену благородною цитрусовою терпкістю бергамота та тропічним солодким штрихом маракуї.

Головна тема композиції звучить у її «серце», де переливаються хвилюючими відтінками білі квіти туберози, гарденії та орхідеї. Це тріо воістину запаморочливо – воно підкреслює вашу ніжність, надає образу романтичності та фантазійності – ви стаєте втіленням чийоїсь мрії!

Завершується враження справжнім втіленням спокуси – солодкими тонами спокусливого маршмеллоу та ванілі з м'яким нюансом карамельної зелені бобів тонка.

Якщо ви хочете розповісти комусь про свої почуття – немає кращої ідеї, ніж купити Vilhelm Parfumerie Moon Carnival в інтернет-магазині La Grande!