0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya Парфумована вода
1 314 грн
Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya

 

Квітковий дерев'яно-мускусний аромат Karl Токіо Shibuya від модного престижного будинку Karl Lagerfeld зводить з розуму своєю витонченою чуттєвістю і одночасно витонченістю та делікатністю в суто японському стилі.

Акорди квітів та свіжості, фруктів та цитрусів, акватики та зелені складаються в дивовижну мелодію, від якої буквально завмирає серце – така вона гарна!

Короткий сильний флакон дозволить вам підкреслити свій смак за будь-яких обставин, а демократична вартість робить високу парфумерну воду доступною для багатьох. Аромат підійде практично всім - настільки він елегантний, коректний і універсальний. Він присвячений традиційному для Токіо кварталу мод та місцю активного нічного життя міста – Сібуйє.

Історія аромату

 

2021 ознаменувався виходом відразу двох новинок з колекції Places By Karl – чоловічого фужерного твору Karl Hamburg Alster , що відправляє нас на прогулянку набережною одного з найефектніших європейських міст, і чарівною, витонченою жіночою композицією в японському стилі Tokyo Shibuya.

Автор бренду Карл Лагерфельд був відомий своєю любов'ю до подорожей по всьому світу, і його улюблені куточки планети тепер навіки відображені в парфумерній лінії «Місця Карла». Увійшов до них і місто Токіо.

Новинка, присвячена Токіо, створена в класичних традиціях парфумерії цього регіону – за канонами краси Японії аромат має бути тонким, ненав'язливим, делікатним та інтимним – інше тут просто вважається непристойним.

Купити Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного Карлом Лагерфельдом навіть раніше його колекцій модного одягу – ще 1970 року перші парфуми від Карла почали підкорювати світ, випускаючись у колаборації з будинком Elizabeth Arden.

 

Витончений і витончений японський стиль

Композиція відкривається пікантною нотою ревеню з його соковитим кисло-солодким звучанням, аранжованим з іскристими нотами цитрусовими і прохолодними, свіжими нотками акватики.

«Серце» твору сп'янює чудовими квітковими арматами – тут зібрано чарівний букет з найніжніших квітів вишні, хвилюючих півонії та важких, жіночних магнолій.

Завершують враження чуттєві, сексуальні хвилі теплої амбри та витонченого білого мускусу, що огортають повну природну чарівність деревної бази.

Якщо ви хочете сповна відчути колорит жіночого образу з Країни Вранішнього Сонця, вам, безумовно, варто купити Karl Lagerfeld Karl Tokyo Shibuya в інтернет-магазині La Grande та оцінити все його вишукане диво!