0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Benetton Sisterland Green Jasmine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Benetton Sisterland Green Jasmine Туалетна вода
Немає у наявності

Benetton Sisterland Green Jasmine : приємно познайомитися, Сестричка Жасмин!

 

Модний бренд Benetton запустив новий тренд у парфумерії: флакони, стилізовані під лялькові фігурки. Sisterland Green Jasmine - Одна з трьох «сестричок» - ароматів, що відображають різні грані жіночності і представляють різні типи жіночих характерів. Проте всі вони здатні поєднуватися між собою у повній гармонії, створюючи дивовижний світ, де панує радість, дружба, щастя – світ Бенеттон, світ Сістерленду!

"Зелений Жасмин" - дівчина, що дихає свіжістю, легка і юна. Її ольфакторний портрет намальований відтінками білих квітів та цитрусів, мускусу та пудри, солодощі та ванілі. Це ідеальна прикраса для весняних та літніх днів, коли хочеться бути романтичною, ловити компліменти, насолоджуватися своєю молодістю та свіжістю!

Історія аромату

Торгова марка Benetton – це перш за все колекції модного одягу, що об'єднує весь світ, а рекламний слоган компанії саме так і звучить: United Colors of Benetton. Вона випускає як модний одяг, так і спідню білизну, дитячу лінію, аксесуари, а з 1987 року – ще й парфумерію, яка також стала світовим трендом. Зараз у портфоліо бренду понад дев'яносто творів – ви напевно знайдете своє серед усього цього розмаїття, калейдоскопа ароматів та квітів.

Дизайнери Бенеттон відрізняються приголомшливою креативністю – вони вигадують нові рішення для того, щоб фірма була попереду всіх у плані незвичайних ідей, які потім стають мейнстримом світової моди.

Все це з упевненістю можна віднести і до колекції «Країна Сестричок», яка була представлена   2021 року. Нова лінія «Сістерленд» включає три чарівні композиції - «Зелений Жасмин», «Червона Троянда» і «Рожева Малинка» - кожен з цих парфумів має головну тему і чарівно аранжований так, щоб простежувався єдиний стиль.

Купити Benetton Sisterland Green Jasmine в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, який поєднує людей усієї планети!

 

Чарівність жасминового аромату

Композиція відкривається соковитим солодким дуетом груш та танжерінів – стиглих плодів та цитрусів, напоєних сонечком!

Серцевий акорд композиції наповнює простір чарівними пахощами білого квіткового букета: тут звучить головна – жасминова – тим композиції, прикрашена запаморочливою чарівністю квітів апельсина.

Завершує враження дует мускусу та ванілі – чуттєвий та неймовірно жіночний.

Якщо ви хочете зробити по-справжньому оригінальний подарунок, який запам'ятається надовго, рекомендуємо вам купити Benetton Sisterland Green Jasmine в інтернет-магазині La Grande - це найкраща ідея сезону! Особливо чудово він виглядатиме як пам'ятний подарунок сестричкам – це незабутні враження!