0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Fleur de Chine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Fleur de Chine Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Tom Ford Fleur de Chine Парфумована вода
Немає у наявності

Tom Ford Fleur de Chine – вишукана Китайська Квітка

 

Американський парфумерний дім Tom Форд відкриває для себе та всіх своїх шанувальників чудові пахощі Південно-Східної Азії, вивчаючи на практиці традиції та культуру складання ароматів у Китаї та Японії. Fleur de Chine створює враження перебування в китайському саду, де ви можете насолодитися ароматом найпрекраснішого з квітів, який закружляє вашу голову і не дозволить забути це враження ніколи, відчувши хоча б раз.

Парфум наповнює простір пахощами троянд та теплої амбри, дорогого дерева та фруктів, цитрусів та зелені, свіжих прянощів та фужерних нот. Він нескінченно прекрасний з весни і до осені – розкривається і пахне, як і справжня квітка.

Красивий флакон з темно-коричневого скла увінчаний простою, але елегантною кришкою і прикрашений золотою табличкою - тільки взявши його в руки, ви відчуєте, що отримали своє володіння дорогу і шикарну річ.

Історія аромату

 

Вперше парфум від Тома Форда з'явився у 2006 році – це була феєрична «Чорна Орхідея», яка підкорила світ і зробила його ім'я надзвичайно відомим у сфері фешн-індустрії, хоча до цього кілька років марка вже випускала декоративну косметику та сонцезахисну оптику. Але, як виявилося, саме парфумерія – справжнє покликання Форда, який уже встиг реалізувати себе в дизайні і навіть кінорежисурі.

Він вибрав для себе лаконічний, але при цьому шикарний дизайн флаконів, які ви дізнаєтесь будь-де – темне дороге скло, масивне золото табличок на корпусі та кришці – такі видання прикрасять будь-яку колекцію!

У 2013 році бренд випустив чудову колекцію Private Blend Atelier d'Orient, частиною якої є і "Китайська квітка". Вся лінія витримана в "китайському" стилі - витончена, хвилююча, чудово красива. Шанувальники бренду та професійні майстри відзначили твори цієї колекції як саму досконалість!

Купити Tom Ford Fleur de Chine в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього мегапопулярного американського бренду.

 

Витончена спокуса

Композиція спочатку торкається вашої шкіри гілочкою магнолії і ніжно проводить по руці. Красу прелюдії підкреслює різноманітний акорд квіткових нот, витончених гіацинтів і жасмину, що п'є, запаморочливих півонії і оксамитових чайних троянд, а також нереально красивих вістерій.

Флорієнтальна тема гармонійно доповнена нотами стиглих солодких фруктів - персиків і слив, які чудово поєднуються з іскристими цитрусовими - клементином і бергамотом.

Смоли стираксу і бензоїну мають у своєму розпорядженні об'ємне звучання, а тонізуюча свіжість зелені чайного листя і хіноки з її східним колоритом врівноважує всю композицію.

У фіналі шикарна дерев'яна база із смолистого кедра та димно-солодкого ветивера зігріта чуттєвим теплом амбри.

Вам, безумовно, варто купити Tom Ford Fleur de Chine в інтернет-магазині La Grande, якщо ви віддаєте перевагу парфумерії витонченій і маєте бездоганний смак.