0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • v

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

717 грн
Акція
Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather Парфумована вода (тестер)
3 496 грн
4 065 грн
Акція
-14%

Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather

 



Модний бренд зі світовим ім'ям Van Cleef & Arpels відомий не тільки приголомшливими коштовностями, які він випускає вже понад сторіччя. Його парфумерні колекції не менш відомі та улюблені поціновувачами розкоші. Одна з найшикарніших ліній - Collection Extraordinaire – поповнилася чудовою орієнтально-пряною новинкою Orchid Leather, - парфумованою водою з дуже приємним, респектабельним, схильним до себе спектром відтінків, які роблять образ свого власника дорогим і стильним.

Амброві та ванільні, пряні та бальзамічні, фруктові та солодкі, димні, мускусні та деревні акорди зачаровують гармонією свого звучання, а його стійкість та шикарний шлейф напевно зроблять це видання вашою перевагою на кілька сезонів поспіль.



Історія аромату

 

Початок «Екстраординарної Колекції» було покладено ще в 2009 році, коли бренд представив одразу шість дивовижних квіткових творів, створених з елітної сировини та присвячених найулюбленішим квітам парфумерів з усього світу: ірису, гарденії, лілії, конвалії, орхідеї... Колекція була настільки довершена, що успіх їй був забезпечений, і лінія почала регулярно поповнюватися новими фланкерами, тепер уже унісексовими (прем'єрні композиції були адресовані прекрасній статі). Зараз у цьому портфоліо понад два десятки видань, і новинка 2021 року – одна з найбільш вражаючих серед них – вона присвячена темі поєднання орхідей та дорогої шкіри.

Творець твору Julien Rasquinet відомий співпрацею з кращими люксовими та нішевими брендами, які створюють парфумерію для найвибагливіших і найдосвідченіших цінителів. Він працював з фірмами Amouage, BDK Parfums, Davidoff, Frederic Malle, Histoires de Parfums, Korloff Paris, Lancome, ST Dupont, Valentino, і, звичайно, з Van Cleef & Arpels.

Ювелірна спрямованість цього бренду знайшла відображення в якості та естетиці флаконів: дороге скло, лаконічна елегантність, фірмовий брелочок – тут чудово знають, що незначних дрібниць не існує!

Придбати Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду.

 

Екстраординарне поєднання орхідеї та шкіри


Першу скрипку у цьому творі грає пряно-мускусний, смолистий аромат лабдануму, що надає звучанню невимовний шарм і східний колорит.

Його доповнює містичний серпанок ладану – солодко-бальзамічного, наче наповненого чарами.

Ванільний акорд робить це поєднання м'якшим, ніжнішим, привабливішим, а пряний кардамон посилює орієнтальний акцент.

І, звичайно ж, цей парфум немислимий без чарівного сливового нюансу - він дарує фруктову насолоду, посилюючи враження досконалості ідеї та виконання!

Хочете насолоджуватися компліментами та ефектно підкреслити свої переваги? Вам, безперечно, варто купити Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Orchid Leather в інтернет-магазині La Grande!