0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zarkoperfume The Lawyer

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zarkoperfume The Lawyer Парфумована вода (тестер)
100ml
2 796 грн
3 251 грн
Акція
-14%
Zarkoperfume The Lawyer Парфумована вода
100ml
3 123 грн
3 631 грн
Акція
-14%

Zarkoperfume The Lawyer – чарівність професіоналізму

 



Нішевий датський парфумерний будинок Zarkoperfume представляє сповнений шарму орієнтально-пряний аромат The Lawyer – «Юрист», присвячений особливому вмінню представників цієї професії з шиком подати себе, продемонструвати елегантність та бездоганність у всьому.

Твір адресований всім юристам незалежно від гендеру – чоловіки та жінки підкреслять свій статус завдяки парфуму, що ефектно поєднує в собі цитрусові, квіткові, спецієві, шоколадні, бальзамічні, мускусні та деревні акорди.

Орієнтально-пряна композиція захоплює своїм гармонійним, цілісним звучанням. Вона буде доречна в будь-якій ситуації, коли ви захочете відчути себе людиною значущою, професійною, гідною поваги – справжнім служителем Феміди!



Історія аромату

 

Творець бренду Зарко Альманн Павлов презентував свою марку відносно недавно, в 2008 році, проте вже зібрав ефектне потрфоліо майже з двох десятків видань. Він особисто працював над створенням нового твору, присвяченого юриспруденції. Новий парфум став продовженням ідеї жіночого видання «Муза», яке вийшло роком раніше, 2020-го.

Парфумер відомий незвичайними, концептуальними композиціями, у назвах яких прихований особливий зміст, часом недоступний без пояснень. У цьому суть нішевих творів – вони адресовані особливо досвідченим поціновувачам, але красу звучання здатна оцінити будь-яка людина, адже досконалість зрозуміла та близька кожному з нас.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів, які розробляла дружина та муза майстра, Олена Павлова. Дизайн без зайвих відволікаючих від головного деталей імпонує сучасникам, які віддають перевагу лаконічному шику.

Купити Zarkoperfume The Lawyer в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього незвичайного та престижного бренду.

 

Коли Феміда на вашому боці


Напрямок цієї композиції схожий на «молекули» Гези Шоена, якого Павлов вважає своїм натхненником. На кожного зі своїх власників парфум «сідає» по-своєму, але завжди чудово.

Композиція відкривається енергійним, свіжим, насиченим цитрусовим акордом, майстерно складеним з бергамоту, лимона та мандарину.

Але головна чарівність прихована в серцевому акорді, де тонкі, елегантні пахощі орхідей доповнені колоритним ароматом східних спецій та гурманського гіркого темного шоколаду.

Завершальний акорд виразно підкреслює шарм свого власника вишуканим поєднанням бальзамічних нот, мускусу та вершково-деревного сандалу.

Флакон ще більше посилює враження від парфуму: фактурні етикетки, кришечки із золотим напиленням, - вам, безумовно, варто купити Zarkoperfume The Lawyer в інтернет-магазині La Grande, якщо ви шукаєте ідеальний подарунок юристу.