0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Escada Summer Festival

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Escada Summer Festival Туалетна вода
Немає у наявності
Escada Summer Festival Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Escada Summer Festival - відмінний літній настрій!

 



Завжди оптимістична та яскрава Escada дарує всім своїм шанувальникам приголомшливий новий аромат Summer Festival, наповнений радістю і щастям до країв, немов келих із шампанським. У ньому переливаються акорди цитрусів, квітів і фруктів, свіжості та акватики – відмінне доповнення вашого літнього образу, особливо якщо у ваші плани входять запаморочливі побачення!

Оптимальна для літнього сезону стійкість дозволить вам бути впевненою у своїй чарівності, а приємний шлейф дарує можливість насолоджуватися парфумом, не завдаючи нікому навколо незручностей - навпаки, вносячи позитив у кожну зустріч, на яку ви подаєтеся, огорнувши себе цими пахощами!



Історія аромату

 

Ескада – широко відомий та популярний у Європі німецький бренд, заснований у 1978 році Маргаретою та Вольфгангом Леєм. Будучи людьми креативного, оригінального мислення, вони назвали марку на честь свого коня, який перемагав на стрибках кілька сезонів поспіль. Аксесуари та колекції одягу Ескади були подібні до яскравих картин Енді Уорхолла - авангардні, помітні, що запам'ятовуються з першої миті.

Парфумерія ж відрізняється яскраво вираженим літнім характером, захоплює своїми тропічними нотами та екзотикою інгредієнтів і звучання.

В останні роки модний бренд пережив суттєві зміни, але не втратив своєї зухвалості та радісної суті. У 2016 році права на парфумерне виробництво купила б'юті-корпорація Coty, в 2017 р. на позицію креативного директора прийшов Нейл Слоун. А у 2018 бренд знайшов нове обличчя рекламної кампанії – ним стала Ембер Валетта, модель, телеведуча та актриса. Але всі зміни ведуть Ескаду вперед, на краще!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: якщо перші твори мали форму витягнутих сердець, то зараз данина поваги до «предків» виконана за рахунок нанесення ефективного логотипу-серця на скляні фіали.

Придбати Escada Summer Festival в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція провідних світових брендів парфумерії та косметики.



Настрій радості!


Твір відкривається дивовижним ароматом вишневого цвіту – так пахнуть не лише милі нам європейські вишні, а й японські сакури. Особливу красу цій квітці надає акцент прохолодної, тонізуючої крижаної води - або вже замерзлого льоду.

У серці композиції пахне хвилюючий квітковий мотив солодкого жасмину самбак і співзвучного йому цитрусового шарму пікантних зелених мандаринів.

Завершують враження базові ноти сандалової деревини з її чудовим вершковим ароматом.

Мінімалістичний склад не передбачає сухості і лаконічності звучання: навпаки, як і обіцяно, це справжнісінький літній фестиваль!

І якщо вам хочеться провести в такому настрої весь сезон, ідея купити Escada Summer Festival в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!