0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Jimmy Choo I Want Choo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • j

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Jimmy Choo I Want Choo Парфумована вода
62 грн
Jimmy Choo I Want Choo Парфумована вода (тестер)
1 990 грн
Jimmy Choo I Want Choo Лосьйон для тіла
Немає у наявності
Jimmy Choo I Want Choo Набір (парфумована вода 7.5 мл + косметичка)
Немає у наявності
Jimmy Choo I Want Choo Набір (парфумована вода 100 мл + парфумована вода 7.5 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності

Jimmy Choo I Want Choo - мрія кожної жінки!

 



Хто з дівчат відмовився від туфельок Джиммі Чу, хто не мріяв про сумочку цього бренду? Всі ці бажання немов сконцентрувалися у витонченому флаконі у формі рожевого жіночого силуету у вечірній сукні, що приховує у собі справжню насолоду! Jimmy Choo розповів про це у своєму новому творі I Want Choo так проникливо і зрозуміло, що всі шанувальники бренду прийшли в захват!

Ми знаємо цю марку за культовими кінофільмами «Секс у великому місті» і «Диявол носить Прада», але парфумерія від Джиммі Чу нітрохи не менш харизматична і вражаюча, ніж дорогі та престижні аксесуари.

Повною мірою це стосується і ефектної новинки, що зачаровує своїми акордами білих квітів і ванілі, фруктів і пудри, солодощі та м'яких прянощів.

Прекрасний вибір для сонячного весняного дня, проте відмінне рішення і для будь-якого іншого часу або сезону, адже свою весну флакон носить у собі і створює вам цей настрій на ваш розсуд – коли і де завгодно!



Історія аромату

 

Наприкінці 2020 - початку 2021 року було представлено нову модну «круїзну» колекцію бренду Джиммі Чу, слоганом якої стало винесене в назву гасло «Хочу Чу!» Маркетологи марки впевнені, що цей аромат – найкращий у світі аксесуар, створений, щоб кожну жінку зробити неймовірно привабливою та гламурною.

Коректний шлейф і гідна стійкість підкорять ваше серце: дозволити собі цей аромат ви зможете навіть в офісі або в кінотеатрі.

Чудовий і дизайн флакона: жіночний силует, золоті літери JC і витончена кришечка - все в ньому просто досконало. Ідеальний подарунок для тих, хто його гідний!

Купити Jimmy Choo I Want Choo в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного у 1996-му молодим талановитим дизайнером з Малайзії Джиммі Чу та «королевої світу моди», екс-редактором Vogue Тамарою Меллон, що мала колосальні зв'язки у фешн-індустрії. І хоча сам Джиммі Чу відійшов від справ у 2001 році, його племінниця Сандра Чой успішно розвиває бізнес та підтримує марку серед топових модних будинків світу.

 

Іскристий квітковий Схід...


Композиція вражає красою переплетення фруктових і квіткових нот, підкорюючи серця з перших миттєвостей.

Вона відкривається соковитим, звучним акордом персика та мандарина – позитив та чудовий настрій так і бризкають радісними іскорками, переливаючись на весняному сонці.

За ними вступає чарівний серцевий дует квітів, що хвилюють - романтичний жасмин доповнений тут тонким пахощами червоної лілії - лікорису променистого.

Завершується твір ніжним, жіночним, привабливим акцентом ванілі.

Все разом справляє чудове враження своїм легким орієнтальним стилем, де стилістика сходу розцвічена професійними нюансами західної парфумерної школи.

Якщо ви хочете мати по-справжньому оригінальну парфумерну новинку цього сезону, ідея купити Jimmy Choo I Want Choo в інтернет-магазині La Grande буде просто чудовою!