0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Bvlgari Bvlgari Man Glacial Essence

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bvlgari Man Glacial Essence Парфумована вода
695 грн
Акція
Bvlgari Man Glacial Essence Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Bvlgari Man Glacial Essence - Повітря з високогірного льодовика

 

Свіжість та холод, стиль та авантюрність – все це ефектно звучить у новинці від Bvlgari « Man Glacial Essence » . Цей фужерний твір дарує іміджу свого володаря силу, шляхетність і мужність – якості, необхідні, щоб піднятися на вершину кар'єри, суспільства чи нашої планети. Прагнути до величі, не зупинятися у своїх звершеннях – ось на що надихне вас цей експресивний, зухвалий драйвовий аромат – і водночас подарує елегантність: все в житті треба робити гарно!

Парфум підкорить вас красою міксу деревних, фужерних та пряних, пудрових, мускусних та трав'яних відтінків. Відмінний вибір для весни та літа, коли і свіжість, і енергія вам так потрібні. Щодня, щохвилини парфум працює на ваш імідж - не проґавте цю відмінну можливість!

Історія аромату

 

Bvlgari – один з найвідоміших та найшанованіших у світі ювелірних брендів. Він був створений в Італії в далекому 1884 Сотиріо Булгарі, і спочатку зробив собі ім'я як марка ексклюзивних коштовностей. Однак згодом до прикрас додалася й інша продукція: годинник, окуляри, сумки - і, звичайно ж, парфумерія, без якої просто немислимий цілісний і модний образ.

Сучасна чоловіча колекція цього бренду Bvlgari Man була відкрита у 2010 році, а зараз у ній уже 12 творів. Останні з них утворюють лінію ароматів, присвячених стихіям: вогню, дереву, повітрі… Glacial – свіжий вітер із вершин, де сяють на сонці величні льодовики, прохолодні навіть у найспекотніший день. Його автором став сам Alberto Morillas – гранд сучасної парфумерії, який створив за свою творчу кар'єр понад 400 ольфакторних творів!

Споглядаючи флакон, схожий на ретельно обточений шматок прозорого льоду, розумієш, чому він такий гарний: дороге скло створене талановитими дизайнерами та ювелірами цього ювелірного будинку.

Придбати Bvlgari Man Glacial Essence в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція брендів, що випускають елітну косметику та парфумерію класу люкс по всьому світу.

 

Вперед до вершини!

Ця деревно-ароматична композиція набуває чудового поєднання яскравого, харизматично-пряного імбиру зі стильною геранню та елегантним акцентом ялівцевих ягід.

У «серці» твору оксамитовими дотиками ваш нюх пестить корінь ірису, вершковою м'якістю захоплює деревний аромат сандала, а благородну полинову гіркуватість дарує артемізія.

Завершують враження знову яскраві деревні тони: молекула Clearwood, аристократичний смолистий кедр і нюанс, що огортає їх своєю тонкою сексуальністю, заворожливого мускусу.

Якщо ви хочете отримати приголомшливий стимул до підкорення життєвих вершин, вам варто купити Bvlgari Man Glacial Essence в інтернет-магазині La Grande. Цей стильний крижаний флакон принесе у ваше життя свіжість та драйв!