0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія M. Micallef Ylang in Gold Nectar

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

M. Micallef Ylang in Gold Nectar Парфумована вода
Немає у наявності
M. Micallef Ylang in Gold Nectar Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

M. Micallef Ylang in Gold Nectar – Золотий нектар тропіків

 

Екзотичні острови радують мандрівників не тільки чудовою погодою, пляжами та океанськими пейзажами, а й запаморочливою пахощами, які дарують соковиті фрукти та прекрасніші квіти. Одним із символів ідеального відпочинку є іланг-іланг - дивовижна квітка унікальної краси та аромату – недарма вона вважається одним із найдієвіших афродизіаків світу. Нішевий парфумерний будинок M. Micallef, натхненний аурою тропіків, створив композицію Ylang in Gold Nectar , яка також пробуджує чуттєвість і окрилює уяву, переносячи власника парфуму в далекі країни, де відпочинок такий прекрасний!

Парфумована вода захоплює переливами деревних та квіткових, пудрових та солодких, ванільних та кокосових, цитрусових та фруктових відтінків. Це чудовий вибір для всього холодного сезону: з осені і до самої весни він буде радувати вас спогадами та запаморочливому літі та райських островах.

Історія аромату

 

Творцем твору став чудовий майстер Jean-Claude Astier, відомий своїми роботами для нішевих, ексклюзивних парфумерних будинків світу: G. Nejman, Galerie des Sens, Schlossparfumerie та WIDIAN. А для дому M. Micallef Жан-Клод Астьє створив майже сотню дивовижних композицій, практично повністю сформувавши портфоліо цього бренду.

Новинка 2020 року, присвячена іланг-ілангу, вийшла як ефектне продовження видання «Голд» 2012 року. Флакони обох версій захоплюють своїм дизайном: золотаві фіали ніби обсипані піском із вкрапленнями крихти дорогоцінного каміння.

Купити M. Micallef Ylang in Gold Nectar в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього унікального французького бренду, заснованого художницею Мартін Мікаллёф та її чоловіком Дж. Нежманом у 1996 році. Творчий союз талановитого дизайнера Мартін і фінансиста Джеффрі досяг досконалості за участю парфумера Жан-Клода Астьє: його чудові композиції, приголомшливо оформлені флакони Мікаллёф і правильний підхід її чоловіка до просування дозволив бренду стати відомим і престижним серед цінителів ексклюзивів.

 

Райський аромат ілангу – втілення чуттєвості!

Стати найбажанішою, відчути свою жіночність на повну силу дозволить вам аромат парфумованої води, що відкривається складним акордом, в якому екзотичні фрукти змішані із запахами квітів та трав. Тут ноти персика та лічі, гіркого апельсина та танжерину поєдналися з запашними акцентами шавлії, квітково-ментоловим нюансом герані, ароматною нотою розмарину та полиновим штрихом артемізії.

Потім набирає чинності головна тема, де панує п'янкий, солодкий, принадний іланг-іланг в обрамленні бархатистих троянд, важких магнолій і кришталевих конвалії. М'ята надає «серцю» композиції свіжість, а сандал – кремову ніжність.

На завершення вас спокушає дивовижне поєднання ванілі та кокосу з чуттєвістю мускусу та шляхетністю дубового моху.

Вам, безперечно, варто купити M. Micallef Ylang in Gold Nectar в інтернет-магазині La Grande, якщо літо з тропіків хочеться зберегти на весь рік.