0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bond No 9 Dubai Citrine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bond No 9 Dubai Citrine Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Bond No 9 Dubai Citrine Парфумована вода
Немає у наявності

Bond No 9 Dubai Citrine – символ Сонця

 

Чудове сяйво каменю цитрину століттями приковує до себе увагу. Цим самоцвітом прикрашали свої корони та персні правителі та діячі культури, оратори та політики. Всім їм приносив удачу сонячно-жовтий іскристий камінь, що розвиває харизму та інтуїцію, що заповнює енергію і опікується всім наділеним владою. Так само і парфум Бонд No 9 Dubai Citrine створює навколо себе ауру успіху, слави та багатства, огортаючи своїх володарів чарівною хмаринкою фужерних та пряних, цитрусових та деревних, квіткових та солодких, фруктових та трав'яних, землістих та бальзамічних тонів. Багатогранність композиції захоплює своєю гармонійною енергетикою, теплом і яскравістю – ви немов оповиті згустком сонячних променів, випромінюєте сяйво і насолоджуєтеся відчуттям обраності та власної ексцентричності.

Такий парфум – вибір людини сміливої, харизматичної та неординарної, причому ці риси свого володаря вона здатна посилити ще більше. Погодьтеся – справжній скарб!

Історія аромату

 

Колекція «Дубай» цього всесвітньо відомого американського парфумерного будинку присвячена одному з найфешенебельніших мегаполісів світу – місту на березі Перської затоки, що по праву вважається втіленням розкоші на землі. Вона включає в себе дюжину надзвичайно красивих творів у дорогих ефектних флаконах, оформлених в багатому східному стилі: золоте обрамлення корпусу таїть у собі фіал того відтінку, який розкриває секрет коштовності, що надихнула на його створення. Сонячний камінь цитрин – це поєднання жовтого із золотим, – символ успіху та достатку у квадраті! Така парфума стане ідеальною ідеєю для подарунка навіть тим людям, у яких, здавалося б, є все.

Купити Bond No 9 Dubai Citrine в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція бренду, який з 2003 року вважається одним з американських символів: він оспівує пам'ятки Нью-Йорка, а в 2015 році включив у сферу своїх інтересів і незрівнянний Дубай.

 

Коли успіх на вашому боці

Композиція захоплює своєю багатоплановістю та одночасно гармонією: здається, за час свого звучання вона зачіпає всі струни вашої душі – романтичні та чуттєві, естетичні та амбітні.

Твір з перших миттєвостей дарує вам задоволення від соковитого акорду червоних ягід і терпкого, цитрусово-деревного бергамота, прикрашеного свіжістю морських водоростей та шармом ялицевого бальзаму.

Потім вступає чудовий квітковий акорд, що поєднав у собі запашну календулу, важку солодку магнолію, стильну лілію і стильну герань. Прекрасний, витончений букет порадує всіх шанувальників високого ольфакторного мистецтва!

Фінал парфумованої води сповнений чарівністю емоційного тандему мускусу і амбри, які роблять основу настільки привабливою. А дубовий мох і трохи димний, солодкуватий ветивер вносять шляхетні дерев'яні аспекти до цього завершального враження.

Якщо ви хочете зробити по-справжньому цінний подарунок для людини, безперечно важливої для вас, купити Bond No 9 Dubai Citrine в інтернет-магазині La Grande буде чудовою ідеєю.