0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Enclave

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Enclave Парфумована вода
172 грн
Amouage Enclave Парфумована вода (тестер)
100ml
6 464 грн

Amouage Enclave - Тільки для обраних!

 

Арабський парфумерний будинок Amouage відомий у світі свій ексклюзивною, розкішною продукцією. Новий чоловічий парфум Enclave недарма отримав саме таку назву, яка в перекладі означає «Вузьке коло» - воно справді призначається для представників еліти, особливо вимогливих і досвідчених чоловіків, які звикли лише до кращого та позиціонують себе людьми стильними та респектабельними.

Твір захоплює гармонією поєднання амбрових та фужерних, пряних та зелених, деревних та бальзамічних, коричних, чуйних та шкіряних акордів, наче мелодія, народжена талановитим композитором, яка гарантовано стане хітом!

Історія аромату

 

Твір вийшов у новій колекції «Ренесанс» (Renaissance Collection) вдома Амуаж – у складі вражаючого квартету: жіночих композицій Ashore та Crimson Rocks, а також чоловічого видання Meander.

Для створення Enclave креативний директор бренду Рено Сальмон (Renaud Salmon) залучив талановитого молодого бельгійського парфумера Жульєна Раск'юне (Julien Rasquinet), який працював з такими марками як Davidoff, Frederic Malle, Histoires de Parfums, Judith Williams, Korloff Valentino, Van Cleef & Arpels.

Співпраця з кращими сучасними парфумерами зробила оманський будинок Амуаж знаменитим у всьому світі, і ідея султана і принца Омана про створення ексклюзивної продукції для підняття престижу традицій арабської парфумерії перевершила навіть їхні власні очікування: бренд з моменту заснування в 1983 році багатства.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – нове видання, так само як решта чоловічих творів цієї марки, прикрашене дорогоцінною кришкою у формі традиційної рукоятки оманського кинджала.

Купити Amouage Enclave в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція найкращих світових марок косметики та парфумерії.

 

Усвідомити свою винятковість

Композиція відкривається свіжими, прохолодними тонами м'яти, контрастно аранжованими з теплими, темпераментними спеціями кардамоном, корицею та рожевим перцем.

Запашні прянощі гармонійно поєднуються з акордом «серця», де смолистий олібанум переплітається з димними, солодким нюансами ветиверу та ароматом чуттєвих почуттів зі своїм східним колоритом.

База твору захоплює шикарним акцентом шкіри, орієнтальним штрихом лабдануму, що хвилює, і молекулою Amber Xtreme, що пробуджує сексуальність.

Такий парфум стане чудовим подарунком навіть тим чоловікам, які мають, здавалося б, все – такий сильний твір стане окрасою колекції тих, хто справді розбирається в розкоші.

Якщо вам потрібний саме такий ефект – вам, безумовно, варто купити Amouage Enclave в інтернет-магазині La Grande!