0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Al Andalus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності

Amouage Al Andalus - Чудова Андалусія!

 

Новий розкішний атар від парфумерного будинку Amouage з Оману називається Al Andalus на честь прекрасної області Іспанії з найбагатшою історією, старовинною мавританською архітектурою та дивовижними морськими краєвидами. Севілья, Гранада, Кордова – хто не чув про ці іспанські міста? Замок Алькасар та палац Альгамбра, пляжі Коста-Дель-Соль та гори Сьєрра-Невада – хто не мріяв там побувати? Якщо Іспанська Андалусія – країна та ваших мрій, парфум Al Andalus створений саме для Вас!

Ці квітково-шипрові парфуми переливаються фужерними та пряними, цитрусовими та деревними відтінками з нюансами білих кольорів – так пахне ця дивовижна і настільки багатопланова місцевість, де на вас чекають справжні скарби Іспанії – тут зосереджено практично все, чим пишається ця країна.

Прекрасний вибір для літнього сезону, куди б ви не вирушили, але особливо для вояжів до Середземномор'я!

Історія аромату

 

Творець бренду принц Сайєд Хамад бін Хамуд Аль бу Саїд разом із Султаном Омана задумали своє дітище як спосіб отримати можливість не тільки віддати належне славетним традиціям створення арабських пахощів, але й дарувати своїм гостям розкішні, воістину королівські подарунки – класичні атари у дорогоцінних фіалах.

Назва бренду говорить сама за себе: у ньому поєдналося французьке слово «кохання» та арабське «хвиля» - символ водної стихії, потужної, глибокої та мінливої.

Саме форма масляних парфумів без краплі спирту прийнята на Сході, і така подача дозволяє максимально довго зберегти аромат на шкірі та волоссі, а також забезпечити його насиченість.

Новинка, присвячена найзнаменитішій Іспанській провінції, вийшла у 21 столітті в рамках колекції масляних парфумів – найчисленнішої лінії цього бренду, в якій налічується близько 55 видань.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів «Андалусії», прикрашених іменним логотипом Амуаж у вигляді султанового друку.

Купити Amouage Al Andalus в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція багатьох рідкісних та унікальних брендів планети.

Справжній іспанський колорит!

Композиція відкривається запашним квітковим акцентом, в якому чарівний апельсиновий колір доповнений трохи хвойним пряним розмарином і соковитим ароматом лимонів, що тонізують.

Потім відкривається запаморочливе «серце» твору, де з'єдналися в чудовому букеті мускусна, приваблива мускатна шавлія, елегантна ментолова герань і дзвінка, кришталева конвалія.

Завершують враження вишукані деревні тони вершкового сандала та дубового моху, оповиті магічним флером мускусу з його природним тяжінням.

Якщо ви мрієте про подорож до Іспанії, почніть з малого, для того, щоб відчути особливу атмосферу цієї країни – достатньо купити Amouage Al Andalus в інтернет-магазині La Grande і створити андалузьку ауру навколо себе!