0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal Парфумована вода
2 877 грн
3 345 грн
Акція
-14%
Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal Парфумована вода (тестер)
2 479 грн
2 916 грн
Акція
-15%
Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal Набір (парфумована вода 50 мл + парфумована вода 10 мл + лосьйон для тіла 50 мл)
Немає у наявності

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal – Сонячний кристал



 

Як виглядає аура щастя - чудово знає бренд Lancome, що представив свою новинку, що переливається райдужними відблисками La Vie Est Belle Soleil Cristal. Її шипрово-квітковий запах перетворює кожен ваш день на свято, яскраво та барвисто стверджуючи девіз цієї колекції: «Життя – прекрасне!» Він ідеально підкреслює чуттєвість та романтичність кожної жінки, перетворюючи її на богиню Веселки – чудову Іриду.

Аромат грає відтінками кокосової солодощі та ванілі, цитрусів та дерева, ірисів, пудри, квітів та лактонних нот. Він підійде дівчині або жінці, яку можна описати як дуже яскраву, привабливу і жіночну. Цей парфум ідеально доповнить такий образ своєю насиченою насолодою, хвилюючими нотами жовтих і білих квітів, а ще - концентрованим сонячним сяйвом, яке ніби випромінюється ароматом.

Чудове іміджеве рішення для весни та літа, коли вам так хочеться створити спокусливий образ!



Трохи історії

 

Знаменита колекція «Життя прекрасне» була відкрита однойменним парфумом у 2012 році, і всього за кілька років вона поповнилася більш ніж двома десятками фланкерів – такої популярності набув цей солодкий запах!

Першу версію – солодку, ванільно-фруктову феєрію створили Olivier Polge, Dominique Ropion та Anne Flipo. У новинці ж 2021 видання акцент зроблений в першу чергу на кокос – завдяки цій ноті парфум зовсім не звучить як клон свого попередника і має власну яскраву індивідуальність.

Не менш незабутнім вийшов і дизайн флаконів, які переливаються райдужними відтінками дорогого скла у фірмовому флаконі з «крильцями».

Купити Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, заснованого великим парфумером Арманом Петижаном у 1935 році і вже майже сторіччя є символом французької розкоші, прекрасного смаку та життєвого успіху.

 

Усі відтінки веселки у флаконі


Чарівний твір відкривається іскристою, немов ігристе вино, соковитою насолодою цитрусів - мандарина та бергамота, приправлених темпераментним пряним нюансом рожевого перцю.

Трохи пізніше вступають ноти серця – яскраві та гучні, виразні та спокусливі. Тут солодкий тропічний іланг-іланг захоплює своєю екзотикою, а пудровий ірис підкорює елегантністю, чарівний апельсиновий цвіт втілює романтику, а чуттєвий жасмин випромінює ауру спокуси.

На завершення неймовірно привабливий дует ванілі та кокосу доповнений колоритним карамельно-пряним нюансом пачулів.

Важко уявити собі більшу спокусу, аніж це видання «Прекрасного життя», і якщо ви хочете зустріти весняно-літній сезон у всеозброєнні жіночої привабливості – вам неодмінно варто купити Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal в інтернет-магазині La Grande!