0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Rose for Her

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her Парфумована вода
1 401 грн
1 688 грн
Акція
-17%
Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her Лосьйон для тіла
Немає у наявності

Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her - ваш сонячний сезон у стилі Лакост!

 



Прем'єра нового твору від Lacoste «L .12.12 Eau de Parfum Rose For Her» відбулася 1 березня – це чарівна та яскрава новинка весняного сезону. Вона створена як символ того легкого, проникнутого свободою стилю, який вигадав нам Рене Лакост, втіливши його у своїй знаменитій сорочці-поло. Ця шлейфова, повітряна мускусно-квітково-фруктова композиція прикрашена акцентами троянд та зелені, цитрусових та тропічних нот, пудри та прянощів. Ідеальний вибір для легких весняно-літніх нарядів у спортивному, романтичному чи casual стилі. Він підійде для прогулянок, освіжить після тренувань, чудово доповнить образ на роботі та на побаченні.

Парфум підійде юним дівчатам та молодим жінкам, які проводять час в активному русі, подорожах, пригодах, побаченнях – вільних душею та тілом!



Історія аромату

 

Легендарна колекція L.12.12, присвячена знаменитим сорочкам-поло однойменної моделі, які бренд тенісиста Рене Лакоста випускає вже близько сторіччя, у 2021 році поповнилася двома чудовими новинками – чоловічою та жіночою, присвяченим настроям весняного сезону.

Над ароматом працювали чудовий парфумер Марі Саламань (Marie Salamagne) та сучасний майстер Ен Айо (Ane Ayo). Він втілює атмосферу свободи, легкості, весняної яскравості та оптимізму – з цією парфумованою водою чудовий настрій вам гарантовано!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – вони отримали текстуру бавовняної тканини петі-піке (petit piquе), з якої шиють знамениті сорочки-поло. Жіноча версія виконана в ніжному весняному відтінку рожевих троянд, а чоловіча, що її доповнює, - в бездоганному білому тоні.

Придбати Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція модного бренду, заснованого зіркою тенісу минулого століття Рене Лакостом, на прізвисько «Крокодил» - саме ця емблема і красується на всіх виробах цього модного бренду.

 

Настрій весни та троянд!


Композиція відкривається життєрадісним дуетом прохолодної м'яти і іскристих мандаринів. Це наповнене радістю та подихом весни вступ чудово піднімає настрій володарці парфуму та всім присутнім!

У «серці» пахнуть чуттєві, хвилюючі квіти – ніжні рожеві троянди та екзотичні франжіпані (плюмерії) з їх тропічним солодким ароматом, у якому начебто поєдналися відтінки жасмину та гарденій, цитрусів та спецій.

У фіналі звучить насичений мускусний акорд, що пробуджує бажання, доповнений амбреттою, що манить - ось у чому секрет жіночої привабливості володарки цього парфуму!

Якщо ви вибираєте весняний подарунок сучасній, динамічній дівчині, рекомендуємо вам зупинити вибір на цьому стильному рожевому флаконі та купити Lacoste L.12.12 Eau de Parfum Rose For Her в інтернет-магазині La Grande!