0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armaf Seduction pour Femme

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armaf Seduction Pour Femme Дезодорант - спрей
200ml
222 грн
Armaf Seduction Pour Femme Парфумована вода
Немає у наявності

Armaf Seduction Pour Femme : як спокусити жінку?

 

Магія східно-квіткових ароматів цілком і повністю опанує вас, як тільки ви відчуєте чарівне пахощі Armaf Seduction Pour Femme . Ця композиція наповнює простір іскристою свіжістю цитрусів і романтикою троянд і білих кольорів, що хвилює, а пряні іскорки підкреслюють темперамент володарки парфуму. Він стане дивовижним вибором для весняного та літнього сезону, зробивши ваші романтичні образи по-східному чуттєвими та жіночними.

А шикарне та незвичайне оформлення флакона зробить його чудовим подарунком для розкішних жінок, які люблять орієнтальний стиль.

Історія аромату

 

Бренд Армаф – один із найбільших парфумерних виробників на Близькому Сході. Він був заснований у 2014 році б'юті-концерном Fakhruddin Holdings, і спочатку був орієнтований на ринок країн Південної Африки, адже його продукція стилістично і щодо традицій була співзвучна саме цій частині нашої планети. Проте досить швидко парфумерія Армаф почала завойовувати також і країни Європи – ці недорогі, але якісні, стійкі та дуже колоритні у східних традиціях твори сподобалися жінкам, які бажають зробити чуттєвим та екзотичним свій образ. Наразі аромати бренду продаються більш ніж у 20 країнах світу.

Портфоліо Армаф налічує понад 130 творів, багато хто з них нагадує парфуми відомих люксових марок, проте вигідно відрізняються вартістю та особливим орієнтальним колоритом звучання. Оригінальні флакони, великий вибір, що враховує різноманіття смаків покупців – секрети популярності цієї марки!

Новинки 2020 року – дует Seduction , або «Спокушання» - вийшли в жіночій та чоловічій версії, і склали прекрасну пару в оригінальних флаконах, декорованих під «зміїну шкіру».

Придбати Armaf Seduction Pour Femme в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає тільки справжня продукція цього популярного бренду.

 

Спокуси Сходу

Композиція відкривається освіжаючим цитрусово-терпким, з відтінками зелені та дерева акцентом бергамота, що втілює благородство та стиль.

«Серце» твору хвилює розкішними квітковими переливами романтичних троянд і запаморочливого жасмину. Такий дует уособлює собою єднання жінки та чоловіка у пориві чуттєвості – ідеальна атмосфера для побачення!

Завершують враження ноти ванілі та кедра – дует жіночної гурманської чарівності та деревного шарму. Ваніль дарує композиції повітряну красу та ніжний шлейф, а кедр – гарну стійкість.

Вам, безперечно, варто купити Armaf Seduction Pour Femme в інтернет-магазині La Grande, якщо східна парфумерія – ваша пристрасть! А ще цей флакон стане чудовим подарунком Тієї Неповторної, чуттєвістю якої ви так захоплені.