0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Antonio Banderas Blue Seduction World Bali

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Antonio Banderas Blue Seduction World Bali Туалетна вода
Немає у наявності

Antonio Banderas Blue Seduction World Bali – світ прекрасних островів

 

Чарівна привабливість цього вулканічного острова в Індонезії має безліч причин: прекрасні океанські пейзажі, чисті пляжі, неймовірний блакитний відтінок води, коралові рифи, порослі тропічними лісами гірські схили… Усього цього більш ніж достатньо для щирого захоплення, але є ще одна причина райському куточку – його дивовижне пахощі!

Antonio Banderas відтворив ці чари у своїй новій композиції Blue Seduction World Bali , що оспівує всі спокуси прекрасного світу, що відкриває нам секрети насолод на острові Балі.

Ця фруктово-квіткова феєрія привертає увагу до її володарки з перших секунд - така жінка створена для насолоди!

Історія аромату

 

Творець бренду Антоніо Бандерас презентував свій дебют «Спокушання» у 2007 році, а жіночий варіант – на рік пізніше. Ця колекція вважається найвідомішою і найпопулярнішою, в ній безліч фланкерів з різним настроєм – як Нього, так і Нею.

"Світ Балі" - новинка 2020 року, вона увійшла до лімітованої лінії World Collection разом з трьома іншими творами. Їхньою родзинкою стало дизайнерське рішення помістити флакони не в традиційні упаковки, а жерстяні коробки у формі стрілки-покажчика напрямку. Куди б податися сьогодні? Однозначно – на Балі, якщо ваш настрій – розслабитися, пофліртувати та насолодитися всіма насолодами, якими здатне обдарувати нас життя!

Купити Antonio Banderas Blue Seduction World Bali в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекають тільки оригінальні парфуми бренду, який зірковий Бандерас заснував у 1997 році у творчому тандемі з б'юті-концерном Puig (Іспанія). У наші дні в портфоліо компанії вже понад 70 творів, серед яких більшість присвячена мистецтву спокуси у всіх його відтінках.

 

Дивовижна пригода на Балі!

Вирушаючи на цей екзотичний острів, ви розраховуєте незрівнянно провести час: танцювати на пляжі і насолоджуватися ласкавими хвилями океану, захоплюватися прекрасним узбережжям, що потопає в квітах, і ласувати тропічними фруктами. Всі ці задоволення надміру подарує вам аура аромату «Світ Балі», який відкривається соковитим, солодким і в той же час освіжаючим акордом, складеним з груші, дині та бергамота в обрамленні вологої зелені фіалкового листя.

«Серце» цієї туалетної води усипане квітами: тут романтика троянд доповнена чуттєвістю гарденій, ніжністю конвалії, експресією півонії та чарами жасмину.

Солодка спокуса чекає на вас у фіналі, де приваблива малина огорнута магнетизмом мускусу і прикрашена харизматичним дуетом бензоїну і пачулів.

Це чудовий вибір для відпустки, яка обіцяє бути просто неймовірним. Але навіть якщо ви поки що тільки мрієте про мальовничі пляжі та шепіт океану - вам, безумовно, варто купити Antonio Banderas Blue Seduction World Bali в інтернет-магазині La Grande, щоб створити собі відповідну атмосферу прямо зараз!