0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bibliotheque de Parfum Royal Favourite

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bibliotheque de Parfum Royal Favourite Парфумована вода
144 грн
160 грн
SALE
-10%
Bibliotheque de Parfum Royal Favourite Парфумована вода (тестер)
100ml
2 025 грн
2 250 грн
SALE
-10%

Bibliotheque de Parfum Royal Favourite – Лідер Королів !

 

Нетривіальний парфумерний проект Bibliotheque de Parfum представляє чудовий твір ольфакторного мистецтва Royal Favourite , яке ефектно прикрасить як стильних, чуттєвих чоловіків, так і романтичних, що манять своєю чарівністю жінок. Химерний мікс квітково-фруктових акордів витриманий у східній стилістиці – це спокусливий, стійкий, шлейфовий аромат для особливих моментів. Він голосно і елегантно заявляє про себе, мерехтаючи відтінками, наче королівською мантією. У ньому є гідність і шарм, його неможливо забути, раз познайомившись із ним хоча б швидкоплинно.

Творці флакона подбали не тільки про його розкішний дизайн у стилі книжкових томів старовинної бібліотеки, але й забезпечили його чудовим дрібнодисперсним дифузором, який розпорошує парфум мікрокрапельками, дозволяючи вам повністю входити в ароматну хмару. Воно супроводжує вас весь день, залишаючись на шкірі до 12 годин і постійно змінюючи свої акценти, а на волоссі та одязі іскрячись запашним слідом до двох днів!

Історія аромату

 

Опинившись перед розмаїттям вибору «Парфумерної Бібліотеки», ви будете здивовані, захоплені, зачаровані… Але так чи інакше потрібно робити вибір, визначатися зі своїм фаворитом, і, швидше за все, це буде саме Royal Favourite!

Твір став яскравим виданням у «зборі творів», створеному співдружністю дванадцяти парфумерів з Європи – у рамках цього проекту вони представляють свої улюблені культурні та літературні сюжети в образі ароматів.

Дизайнери надали цим виданням вигляд старовинних книг – товстих оксамитових томів, що справляє враження розкоші та гідності. Ось чому твори з «Бібліотеки Парфумерії» є ідеальними подарунками навіть для тих людей, які мають все, а головне – в наявності смак та вміння цінувати красу речей, що їх оточують.

Купити Bibliotheque de Parfum Royal Favourite в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали для вас виключно справжню косметику та парфумерію провідних б'юті-брендів світу.

 

Зірви квітку насолоди!

Вас підкорить вже перший, вступний акорд – адже він переливається, немов коштовність, усіма відтінками цитрусів – від сонячної солодощі апельсинів і мандаринів до терпко-деревної теми бергамота. Особливого шарму вступу надає тропічний акцент індійського ананаса.

Фруктові та цитрусові мотиви змінюються романтикою квіткового флеру: у хвилюючому букеті з'єднані троянди, жасмин та фіалки. Солодощі їх пахощів особливо гарні на ефектній деревній підкладці в іскорках пряних спецій і в хмаринці теплої, чуттєвої амбри!

Завершується враження новими відтінками деревного акорду – але тепер глибшими та сексуальнішими – так проявляють себе уд з його східним колоритом та вишуканий кремовий сандал. Ще більше чарівності цього тандему дарує нюанс магнетично привабливого мускусу.

Так, цей парфум однозначно стане вашим фаворитом!