0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Ysl Mon Paris Only in Paris

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Only In Paris Парфумована вода
90ml
3 840 грн
4 465 грн
Акція
-14%

Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Only In Paris

 

Такі враження ви зможете отримати лише у Парижі! Найзапашніші романи, найфешенебельніші бутіки, найзабутніші види – все в цьому місті унікально. "Побачити Париж і померти" - це в чомусь справедливо, адже це місто - і справді межа мрій для багатьох!

Однак новинка модного будинку Yves Saint Laurent надихає зовсім не на фатальний розпал пристрастей, а на легкий, блискучий флірт, барвисті спогади, прекрасні миті, що наповнюють щастям.

Навіть дизайн флакона YSL Mon Paris Only In Paris , прикрашеного романтичними сердечками, обіцяє вам саме це!

Мелодія аромату захоплює вас фруктово-шипровими акордами з ефектними акцентами освіжаючих цитрусів, хвилюючих білих кольорів та сексуального мускусу – чудовий вибір парфуму для побачення. І навіть якщо ви ще не в Парижі – настрій у вас буде таким, ніби перед вами розстеляються Єлисейські поля та сяє вечірніми вогнями Ейфелева вежа.

Трохи історії

 

Шедевральна композиція «Мій Париж» підкорила тисячі сердець 2016 року. Елегантний флакон, прикрашений чорним бантом, таїв у собі дивовижний аромат, створений талановитими сучасними майстрами – Olivier Cresp, Harry Fremont та Dora Baghriche. Композиція виявилася настільки популярною, що бренд одразу доповнив її багатогранними фланкерами, які кожен по-своєму розкривав усі грані жіночності, властивої парижанкам. Зараз у колекції налічується вже 15 творів – і ви завжди зможете знайти саме свій настрій та намалювати для себе Париж особливими фарбами, що імпонують особисто вам.

Твір YSL Mon Paris Only In Paris , представлений у 2017 році, присвячений любові – навіть коробочка прикрашена романтичними написами та символами. І справді, важко не закохатися в цей аромат - такий проникливий і чуттєвий, що просто паморочиться в голові!

Колекція «Мій Париж» представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де можна купити Yves Saint Laurent YSL Mon Paris Only In Paris з гарантією справжності за найприйнятнішою ціною.

 

Можливо лише в Парижі!

Столиця кохання та краси полонить з перших миттєвостей, зачаровуючи ароматами апельсина, мандарина та калабрійського бергамота. Соковита сонячна свіжість цитрусів доповнена солодощами літніх фруктів – груша, полуниця та малина пахнуть просто чудово, адже їх принадність підкреслена акцентом молекули калона, що надає кавунову свіжість, що нагадує приємний морський бриз.

У «серце» твори переливається квітковими відтінками чудовий білий букет, складений з двох сортів жасмину (самбак і китайського), ніжного апельсинового кольору (флердоранжа), вологого від роси півонії та запаморочливого дурману.

Фінальний акорд наповнює чуттєвістю кожну клітинку вашої шкіри, огортаючи запахом білого мускусу і амброксану, що зачаровує хмаринкою, що лягають на базу з індонезійських пачулей.

Якщо вам імпонує французька парфумерна школа, вам обов'язково варто купити Yves Saint Laurent в інтернет-магазині La Grande!