0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Mancera Juicy Flowers

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Juicy Flowers Парфумована вода
631 грн
820 грн
Акція
-23%
Mancera Juicy Flowers Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Mancera Juicy Flowers – соковиті фарби літа!

 



Французький бренд Mancera представляє вам справжню літню казку – фруктово-квіткову композицію Juicy Flowers, яка втілює собою всі літні спокуси! Це дуже жіночний і чуттєвий аромат, який, немов співуча мелодія, складений з гармонійних акордів солодких фруктів і романтичних троянд, цитрусової свіжості, принадних акцентів пудри, мускусу, ванілі та амбри.

Чарівний аромат з літнім настроєм підійде абсолютно для будь-якого сезону та приводу, адже таку чудову атмосферу навколо вам захочеться мати цілий рік!

Особливо вас порадує його приголомшлива стійкість і чарівної краси шлейф, за яким так і хочеться озирнутися із захопленням!



Трохи історії

 

Рік 2020 для бренду Мансера виявився надзвичайно плідним: була підготовлена нова колекція, задумана як «райдуга» - кожен колір символізує певні земні стихії та сили, і всі вони утворюють повну гармонію.

Першими в Rainbow Collection вийшли три аромати – синій чоловічий Aqua Wood, золотий унісекс Midnight Gold та рожевий жіночий Juicy Flowers. Всі вони були задумані та виконані творцем бренду – парфумером П'єром Монталем, який через продукцію марки Мансера, заснованої у 2008 році, адаптує східні традиції складання пахощів до європейських уявлень про красу. Мансера - це «схід по-французьки»: з впізнаваним колоритом, і при цьому досить легкий та елегантний.

Дизайном нової лінії, як і раніше, займалася дочка П'єра Монталя - Амелі, яка виконує роль креативного директора. Для «Соковитих квітів» було вибрано яскравий виразний рожевий відтінок - він втілює жіночність, емоційність і барвистість самої природи.

Купити Mancera Juicy Flowers в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного у Франції за участю арабського дистриб'ютора б'юті-продукції Al Athar.



Яскравий мікс фруктів та квітів


Композиція колоритно та експресивно відкривається міксом червоних літніх ягід та фруктів, чий шарм посилений соковитими іскрами цитрусів та солодкої негою ароматних груш. Рожевий перець надає цій прелюдії ще більше темпераменту!

Потім вас зачарує «серце» твору, де фруктова тема продовжена солодкою чарівністю персика, а романтичну лінію вишукано веде дует троянди і жасмину, що так хвилює! Вершково-деревний нюанс сандалу надає цьому звучанню вишуканої ніжності.

Завершують враження спокусливі відтінки запашної стиглої малини, прикрашеної жіночністю ванілі та відтінені солонуватою сірою амброю. Дивовижний білий мускус найніжнішою хмаринкою спокуси огортає створений вами образ!

Якщо вам хочеться підкреслити жіночність і дозволити собі літні насолоди, ідея Mancera Juicy Flowers в інтернет-магазині La Grande буде просто відмінною!