0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Bibliotheque de Parfum Icy Wave

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Bibliotheque de Parfum Icy Wave Парфумована вода
153 грн
170 грн
SALE
-10%
Bibliotheque de Parfum Icy Wave Парфумована вода (тестер)
100ml
2 160 грн
2 400 грн
SALE
-10%

Bibliotheque de Parfum Icy Wave – на гребені крижаної хвилі

 

У зібранні «творів» чудовою Bibliotheque de Parfum є зовсім особливе видання Icy Wave , «Крижана хвиля», яка підхоплює вас і несе в країну виконання бажань, туди, де ви досягаєте всіх поставлених цілей, підіймаєтеся на вершини, летіть уперед без страху, як переможці: з драйвом, зухвало та яскраво!

Парфум, що передає всі ці емоції, наповнює простір прохолодною енергією цитрусів та зелені, дерева та мускусу – це чудова фужерна парфума, яка підійде і чоловікам і жінкам. Їхні стильні образи будуть ідеально доповнені навесні та влітку, адже саме такий аромат є відмінним рішенням для офісу, прогулянок, активного часу, який ви проведете у подорожах.

Оксамитова коробка, що нагадує том старовинної захоплюючої книги, робить цей парфум чудовою ідеєю для подарунка людині, в життя якої ви хочете внести хвилю свіжих вражень!

Історія аромату

 

Це видання було презентовано у 2019 році серед феєричної лінійки парфумерії, яку цей ексклюзивний нішевий бренд підготував зусиллями майстрів із 4 провідних країн «світу ароматів». «Парфумерна бібліотека» - результат поєднання талантів 12 провідних фахівців із Франції та Великобританії, Італії та Іспанії. У ній вони зібрали твори, створені за натхненням, без тиску модних марок та трендів – це креатив у чистому вигляді, політ фантазії кожного майстра, який удалося втілити у ольфакторних образах.

«Тома» у бібліотеці парфумерії не лише виглядають ефектно, а й мають захоплюючі сюжети: кожне видання розкриває яскраву життєву тему, яка б могла стати головою у книзі вашої власної долі.

Відкрити для себе все це різноманіття і зібрати дивовижну колекцію, або зупинитися на одному, найцікавішому творі - вибір лише за вами. Для початку варто купити Bibliotheque de Parfum Icy Wave – ви можете зробити це в Україні в інтернет-магазині La Grande, де представлені лише оригінальні продукти косметики та парфумерії з усього світу.

 

Для найамбітніших та найдезкіших!

На гребені хвилі вашої мрії ви піднімаєтеся вгору, насолоджуючись чистотою аромату цитрусових гаїв на узбережжі – на старті композиції зібрані яскраві, тонізуючі, свіжі ноти бергамоту, лайма та мандарину.

Фужерний характер твору якнайкраще розкривається в центральному акорді, де панує терпкий аромат ягід чорної смородини і тонізуючої зелені зеленого чаю, що бадьорить.

Завершується враження насиченим чуттєвим тандемом кремової деревини сандалу і привабливого, магнетично привабливого мускусу.

Запах парфуму чудово стійкий з виразним шлейфом – це досягається завдяки високій коцентрації ефірних олій (до 25%). В результаті запах тримається на шкірі 12 годин, а на одязі та волоссі – до двох днів!

Якщо ви любите свіжі, чисті, динамічні парфуми, вам, безумовно, варто купити Bibliotheque de Parfum Icy Wave в інтернет-магазині La Grande, він повністю розкриє потенціал ваших амбіцій!