0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Memo Vaadhoo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Memo Vaadhoo Парфумована вода
6 128 грн
Memo Vaadhoo Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Memo Vaadhoo – зірки неба та води

 

Як відомо, паризький парфумерний будинок Memo присвячує свої твори найдивовижнішим місцям нашої планети. Одним із них по праву вважається загублений в Індійському океані острівець Ваадху, який захоплює не лише своєю денною красою, але в першу чергу – нічними чудесами. Як тільки з небес на море опускається глибокий оксамит ночі, все навколо оживає мерехтливими вогниками, немов Чумацький шлях пролився прямо у воду і тепер переливається живими іскорками біля ваших ніг. Так, саме тут знаходяться знамениті пляжі, що світяться, що створюють у вас повну ілюзію нереальності того, що відбувається – адже це не магія, це справжнє диво природи: планктон, що світиться, подібний до міріадів далеких світил, які іскряться над вашою головою.

Саме цю чудову тропічну ніч оспівує парфумерний твір Vaadhoo – шипрово-квіткова парфумована вода з пряними та землістими, деревними та трав'яними, чулевими та зеленими відтінками. Ідеальне доповнення вашого образу для відпочинку на узбережжі або для чудових моментів мрій про цю подорож.

Історія аромату

 

Джон і Клара Моллой створили свій парфумерний будинок у 2007 році і як головну ідею обрали принцип приголомшливих спогадів, якими сповнене наше життя. Ми привозимо нові враження із захоплюючих дух подорожей, ми вбираємо історичні моменти з минулого, переймаючись їхньою значимістю, і увічнити ці емоції дозволяють нам ольфакторні твори – чудові аромати.

Однією з таких подорожей уяви є новинка бренду, видання 2019 року, присвячене острову Ваадху з його сяючим ночами узбережжям, знаменитим на весь світ цим розлитим під ногами синім світлом. Сюди приїжджають туристи з усього світу за незабутніми враженнями, але навіть якщо вам складно вирушити в дорогу так далеко, завжди можна поринути в атмосферу чаклунства, вдихнувши аромат однойменного парфуму.

Купити Memo Vaadhoo в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього ексклюзивного нішевого бренду.

 

Чарівні ночі на острові в океані

Чари Ваадху відтворені пряним темпераментом імбиру і соковитою зеленню запашного базиліку і терпкого ароматного листя чорної смородини.

У «серці» твору зібрано дивовижний букет з ментолової герані, запаморочливого жасмину та гіркого безсмертника.

У фіналі вас зачарує багатогранність деревно-димно-шоколадного ветивера, карамельно-пряних почул з їх орієнтальним колоритом, і шармом дубового моху.

Заслуговує на увагу і фірмовий дизайн флаконів, прикрашених тематичними картинками, які наче розкривають перед нами сутність творів, що знаходяться всередині. Чорний флакон, декорований золотими морськими зірками – саме таке зображення, що ілюструє змішання зірок неба та моря, розчинених у лагідній воді прибережної води тропічного океану.

Вам, безумовно, стоїть Memo Vaadhoo в інтернет-магазині La Grande, якщо ви хочете подарувати значущій для вас людини дійсно незвичайний парфум і поринути разом у спогади про чудо або у фантазії про нього.