0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Armaf Club de Nuit Sillage

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armaf Club De Nuit Sillage Парфумована вода
105ml
2 067 грн
Armaf Club De Nuit Sillage Дезодорант - спрей
250ml
347 грн
Armaf Club De Nuit Sillage Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Armaf Club De Nuit Sillage - запаморочливий шлейф вашої чарівності!

 



Модний дім Armaf знову поповнив свою колекцію Club De Nuit, представивши чудовий унісексовий парфум Sillage, приголомшливий шлейф якого буквально змусить обертатися вам услід із захопленням! Шикарний квітково-мускусний деревний аромат прикрашений відтінками цитрусів, ірисової пудри, фруктів, свіжих прянощів та озону – дивовижне поєднання, яке підійде на будь-який випадок життя з весни до осені. Він викликає захоплення, збирає компліменти, налаштовує на романтику і робить стосунки чуттєвішими та яскравішими. Особливо якщо врахувати, що стильний флакон порадує і Її, і Його – чудова ідея для подарунка на День святого Валентина або на честь роковин для пари закоханих!



Історія аромату

 

Бренд Армаф дуже молодий, але потенціал у нього колосальний! Він був заснований відомим арабським концерном Sterling Parfums, який спеціалізується на виробництві автентичної східної парфумерії під егідою промислового б'юті-конгломерату Fakhruddin Holdings. І хоча спочатку продукція Армаф була адресована близькосхідному ринку та країнам Африки, де в основному затребувані незвичні для європейців «істинно арабські» пахощі, проте досить швидко з'явилися колекції, здатні показати всю красу східної парфумерної традиції і при цьому залишитися в рамках естетики західної цивілізації. більш витонченими смаками. Так з'явилося безліч яскравих, експресивних творінь, серед яких справжнім бестселером стала лінія «Нічний клуб», що складається з ефектних вечірніх ароматів для чоловіків та жінок, що стануть найкращою окрасою на будь-якому святі та вечірці!

Зараз у колекції сім феєричних видань для Неї і для Нього, і остання новинка 2020 особливо вражає своїм звучанням – недарма ж її назва перекладається як «Шлейф»!

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів: лаконічна форма і при цьому дорогий зовнішній вигляд – такий ефект досягнуто за рахунок круглих брелоків, декору кристалами та елегантності дизайну.

Придбати Armaf Club De Nuit Sillage в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція цього популярного арабського бренду, потрфоліо якого налічує вже понад 130 творів – вам буде, з чого вибрати!

 

Парфум, гідний вас!


Композиція відкриває вам свої обійми, миттєво піднімаючи настрій соковитим міксом цитрусів та зелені: тут бергамот, лимон та лайм доповнені пікантною запашною чорною смородиною, оксамитом фіалкового листя та прикрашений пряним темпераментним нюансом імбиру.

Потім вас підкорить квіткова романтика із самого серця твору, де пахне тріо пудрових ірисів, оксамитових троянд і жасмину, що хвилює.

Завершують враження розкішні дерев'яні ноти сандалу та кедра, оповиті чуттєвим серпанком мускусу та амброксану.

Прекрасний подарунок для двох - варто купити Armaf Club De Nuit Sillage в інтернет-магазині La Grande, і у відносинах з'явиться яскравість, що їх перетворює!